Керівника волинського лісгоспу, якого застукали за полюванням, звільнили

12
9
Керівника волинського лісгоспу, якого застукали за полюванням, звільнили
Керівника державного підприємства «Цуманське ЛГ» звільнили за конфлікт на полюванні.

Про це стало відомо 4 листопада під час брифінгу в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, 28 жовтня посадові особи Ківерцівського лісництва попались на нібито незаконному полюванні. Застукали їх інспектори національного природнього парку «Цуманська пуща».

Присутній директор ДП «Цуманське ЛГ» Володимир Туревич нібито всіляко перешкоджав працівникам державної охорони у виконанні своїх посадових обов’язків і сказав мисливцям не надавати будь-яких дозвільних документів на полювання та залишити місце полювання із зброєю. На місце події викликали поліцію.

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства з’ясували, що полювання було законним, однак в його організації були порушення, а посадовці поводили себе неналежним чином.

Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар зауважив, що з приводу цієї ситуації в управлінні зробили «організаційні висновки».

«Є наказ про звільнення з посади директора ДП «Цуманське ЛГ» Володимира Туревича та оголошення догани директору ДП «МГ «Звірівське» Сергію Смічику», - повідомив посадовець.

«Сподіваюсь, на Волині більше не буде таких випадків», - наголосив Володимир Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полювання було законним?????????????? Нібито перешкоджав????? Що за " лапша" на вуха? Туревича наперли по причині того, щоб не було проведено повноцінного кримінального розслідування і не виплили інші не приємні для Кватирка питання
Відповісти
Колісник буде ?
Відповісти
Де кримінальне провадження? Коли вже дуже запахло жареним то єгерь привіз ліцензію. Якби не було журналістів з громадського то все тишком замяли... Громадське респект!
Відповісти
Як би держохорона Парку була не принципова і професійна ( при цьому немаючи нічого службового, не транспорту, не зброї, не бензину) не громадське не інше телебачення в цьому не допомогло. Парківці професійно підготовились, отримали інформацію і спланували операцію, журналіст велика підмога в цьому але іхав і документував все готовиньке. Не байдужі поможіть хто чим може держохороні Цуманської пущі. Ці пацани інтузіасти, але потребують технічної допомоги
Відповісти
Нічого, "вспливе" в іншому місці. З голоду не спухне.
Відповісти
Та ві набрав внукам хватить!
Відповісти
" вспливе" через деякий час в Любешові чи Ратному лісничим чи інженером по чомусь.
Відповісти
кулисник повертаеться,його призначено в о.лобіює питання давній друг Кулісника старшого якраз той самий Бондар.
Відповісти
А що ж буде з Явором???
Відповісти
Увага є інформація шо на територіі школи міліції яка знаходиться в Сокіричах ,зрізано не законо 30 дубів діаметри 60,80,90 перевірте цю інформацію дякую.
Відповісти
Ок, а при чому тут цуманська пуща? Це територія дп ківерцівське лг
Відповісти
Вони вже геть подуріли з полюванням.Правильно зробили що звільнили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні