Розповіли, чим шкідлива газована вода

2
8
Розповіли, чим шкідлива газована вода
Регулярне вживання газованої води сприяє розвитку метаболічного синдрому, що призводить до цукрового діабету 2-го типу і серцево-судинних захворювань.

До такого висновку прийшли вчені з ПАР, повідомляє Газета.УА із посиланням на Daily Mail.

Дослідники провели метааналіз 36 досліджень, присвячених вживанню підсолоджених напоїв. З'ясували, що одна банка газованої води на тиждень призводить до підвищення кров'яного тиску. Вживання більше двох банок пов'язане з ризиком виникнення цукрового діабету 2-го типу.

Стандартна банка Coca-Cola об'ємом 0,33 л містить близько 39 г цукру, що на 14 г більше денної норми для дорослої людини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про солодкі напої і так все зрозуміло, але цікаво, звичайну мінералку пити можна? Чи такоже якісь ризики виникають.
Відповісти
То напршується питання,для чого виробляти таку воду?І хто дає дозвіл на виробництво такоіі води?!І куди дивлчться контролюючі органи,якщо така продукція "вбиває" людину,чи може євро-долари помагають закрити очі на порушення виробництва харчових продуктів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні