Луцькі чиновники купили алкоголь в кафе і хотіли втекти

14
17
Луцькі чиновники купили алкоголь в кафе і хотіли втекти
Прес-служба Луцької міської ради повідомила, що в кафе «Бар-11» після 22.00 нібито продавали вино "на винос".

Працівники Управління розвитку підприємництва та реклами склали один протокол про адміністративне правопорушення на бармена кафе «Бар-11».

«До нас в кафе прийшли декілька чоловіків і сказали, що вони з іншого міста. Хотіли купити вино з собою. Ми пояснили, що алкоголь на винос вночі не продаємо. Тоді вони купили пляшку вина і мали сісти за столик. Відійшли на декілька метрів від барної стійки, витягли посвідчення і сказали, що це контрольна закупка. Я сказав, що закону я не порушував, бо вони не покинули межі закладу і алкоголь був проданий не з цією метою. Після того чоловіки почали втікати за двері, напевно, щоб у нас було порушення і щоб сказати, що ми продаємо алкоголь вночі на винос», - розповів в коментарі виданню "Волинь24" бармен закладу «Бар-11» Богдан.

Окрім того прес-служба міськради повідомила, що до Державної фіскальної служби України у Волинській області та Управління держпраці у Волинській області направили листи з вимогою проведення перевірки кафе «Бар-11» щодо використання праці необлікованих найманих працівників.

«Вони не перевіряли мене чи я офіційно влаштований чи неофіційно. У нас в кафе взагалі немає неофіційно влаштованих працівників. Мені цікаво, звідки вони взяли таку інформацію», - обурюється бармен.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший заклад. Прикро,що так вийшло
Відповісти
Підарчуки
Відповісти
оце немає що робити!!! генделики всі вже перевірили? а сурогат весь вилучили? канєшно, чого по темним окраїнам ходити, коли краще в центрі потусуватись! і якось воно так цікаво - в ресторані пий хоч залийся, а вийшов з тою пляшкою за двері - то вже бармен злочин вчинив!
Відповісти
Був в той вечір в барі11, така показуха! Ніхто нікуди не виходив з закладу, а коли їм бармен сказав,що ніякого порушення нема, то один із проверяючих почав вибігати з закладу.
Відповісти
Дібіли
Відповісти
Провокація посадовими особами адміністративних правопорушень і злочинів, несумісна з принципами міжнародного права. Пора вже вводити в адміністративний кодекс окрему статтю, яка забороняє провокацію злочину. Виявляти правопорушення необхідно і повинно, але не шляхом провокацій.
Відповісти
Нехай наші чиновники перевірять фелічіту де працівники не можуть допроситись, щоб їх влаштували офіційно!
Відповісти
Дякую за інформацію. Який конкретно заклад Фелічіти чи усі?
Відповісти
За чималий досвід роботи у сфері обслуговування жодного разу не бачив прозорих перевірок та належного доступу до інформації щодо ведення касової дисципліни чи щось подібне. Нашій владі вигідно, щоб підприємці та їх працівники не були обізнані у цих питаннях. А на рахунок працевлаштованості, так це скрізь так. То трудовий договір пишуть, то працевлаштовують дві людини...
Відповісти
Хабарники. Самі підставляють, а потім пропонують вирішити питання за окрему плату наче б то нижче за офіційний штраф
Відповісти
Ці руки нічого не крали
Відповісти
Цікаво чи усі усі хлопці призовногу віку пройшли медкомісію...
Відповісти
Шекспір дивиться на Гамлета, який смачно плямкає товстими губами і вирячивши очі тупцює навколо бару.
Відповісти
Побачив Дездемону й каже: перевіряти чи не перевіряти, а може йти до неї додому спати? Чи плисти за буйки доки в очах усе не потемніє?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні