На волинському кордоні затримали вкрадений легковик

0
0
На волинському кордоні затримали вкрадений легковик
Волинські прикордонники затримали автомобіль, який знаходиться на обліку Інтерполу.

Про це інформує волинська Держприкордонслужба.

У міжнародний пункт пропуску «Устилуг» прибув автомобіль Ford Mondeo польської реєстрації. Водій – громадянин Білорусі, скерував машину на смугу руху «зелений коридор», хоча для перетину держкордону лише його впевненості виявилось замало.

Прикордонний наряд зафіксував спрацювання бази даних Інтерполу стосовно легковика. Автомобіль виявився викраденим у Польщі. Його розшукували з 2014 року.

Правоохоронці дотримались встановлених інструкцій – надіслали запит черговому Укрбюро Інтерполу та проінформували представників Національної поліції.

Ще один викрадений у Польщі автомобіль виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску «Маяки». «Фольксвагеном» польської реєстрації керував громадянин України.

Під час здійснення контрольних процедур охоронці кордону розкрили темну сторінку історії машини. Відтак їхні дії були аналогічними. Авто, зрештою, передали співробітникам Нацполіції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні