--> Захмарна комуналка: лучани все частіше просять субсидій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Захмарна комуналка: лучани все частіше просять субсидій

10
3
Захмарна комуналка: лучани все частіше просять субсидій
У 2017 році за субсидіями звернулось майже 18 тисяч лучан.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Як стверджують у департаменті соцполітики Луцької міськради, тепер субсидії отримує близько 46 тисяч сімей, для яких держава виділила 350 мільйонів гривень. І це лише за поточний рік.

З-поміж них 315 родин, які приїхали до Луцька з тимчасово окупованих територій. Усі вони отримують допомогу на житло. Включає вона як субсидії, так і відшкодування грошей за оренду квартири. На ці потреби Кабмін виділив 3 мільйони 409 тисяч гривень.

Для Луцька проблема субсидій набула особливої гостроти, адже за цей рік держава заборгувала місту понад 160 мільйонів гривень. На повернення грошей до кінця року не варто сподіватись. У кошторис заклали лише 50% суми від тієї, на яку очікувала міська казна. Та у міськраді запевняють – заборгованість на платіжках лучан не позначиться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На горілку, сигарети та закордоний паспорт є, то це є небідні. Вони незаслуговують на субсидії. Нехай краще шукають додаткову роботу у вихідні, підробляють , а не сидять на шиї у держави та платників податків.
Відповісти
Хай не дають субсидії людям, які працюють неофорлені,або зовсім не працюють. Вони всі працюють і,що найсмішніше,що за кордоном. Мають десятки тисяч доходу на місяць, а їх ще субсидірують.Невже важко взяти і пробити по компу віх,хто виїхав за кордон.Ось вони знімали раніше субсидію за хату,яка осталась в селі під Маневичима мамина,стара і розвалена.А от ці,що живуть багато,то дають субсидії.Це не крана, а поле чудес.
Відповісти
То вали і ти за кордон, тільки не ний
Відповісти
Держава в свій час зробила велику дурню продавши всю енергетику олігархам,от вони тепер і душать тарифами і народ і державу...то може варто придушити апетит ненажерливих олігархів...
Відповісти
Це глупості. Ціна свормована економікою ,а не олігархами. Ціни на ком послуги в Україні найнищі, при тому що енергоносії імпортні.
Відповісти
А зарплати які в Украііні?!
Відповісти
До чого тут зарплата? За зарплатою звертайся до свого працедавця або шукай кращу роботу або менше житло. Платники податків тобі нічого не винні.
Відповісти
Ну якщо тебе влаштовує зарплата- то мовчки плати і не мозоль тут очі..
Відповісти
Незаважати тобі жебрати?
Відповісти
далі обераємо блок педерастів і простіток і сеню-злодія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні