На Волині зловили «банду», яка нелегально робила вугілля і відправляла до Польщі

3
18
На Волині зловили «банду», яка нелегально робила вугілля і відправляла до Польщі
На Волині припинили незаконну діяльність групи осіб, яка підпільно виготовляла та відправляла до Республіки Польща деревне вугілля.

Цей популярний за кордоном товар експортувався до сусідньої держави за підробленими документами, - повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

Днями, в рамках супроводу кримінального провадження, оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області провели обшук офісного приміщення та огляди територій, де зловмисники облаштували цехи з незаконного виробництва деревного вугілля.

В ході заходів співробітниками податкової міліції Волині вилучили 6 тонн незаконно виготовленого деревного вугілля, 50 м.куб. необлікованої деревини, 13 одиниць обладнання (піролізних печей), що не мали сертифікації, а також 14 печаток та штампів суб’єктів господарювання.

До слова, серед фірм, через які здійснювалися незаконні оборудки, 2 підприємства-нерезидента з Панами і Литви. Власне документацію, яка підтверджує проведення незаконних операцій, і чорнову бухгалтерію правоохоронці теж виявили в офісі «тіньових» постачальників деревного вугілля.

Наразі вирішується питання призначення експертиз та накладення арешту на майно понад 500 тисяч гривень, що вилучено в ході обшуків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У поляків, скарги на якість вугілля були? Ні? Тоді групу зареєструвати як ВАТ, дати податкові канікули на рік і нехай працюють.
Відповісти
Ну дійсно, шоб та ДФС усралась вся гуртом! Країна майже ніц не виробляє і зовсім грамульку того експортує що мала б експортувати... а їм аби чавити бізнес, виробника, який дає кров у систему господарювання цієї країни. Встид! ДФС треба сидіти тихо а не геройствувати, інакше задушать усі перспективи розвитку. врешті їм же це все байдуже. хочуть показати шо шось роблять... а там- хоч трава не рости.
Відповісти
Звісно ж усіх покарати! Штрафами пообкладати! Виробництво закрити! Обладнання порізати! А сировину з продукцією спалити та димом пустити, щоб іншим було наукою! Бо за словами наших провдадних ТУКО-ІДІОТІВ усе вугілля варто виробляти та завозити виключно з "підконтрольних" підприємств що на непідконтрольній території лугандонії ...! Бо там, ніби-то, наші ріднесенькі українці важко працюють і вони, ніби-то, справно платять в Україну великі податки ...!!! А за елементарною людською логікою на Волині Путіну з його кадирівцями дуже скоро взагалі робити буде нічого бо за них наша усю їхню брудну роботу Волинська ДФС справно виконає ...!!! Не гірше ніж у лугандонії ...!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні