У Ковелі купили несправні вуличні світильники

1
-3
У Ковелі купили несправні вуличні світильники
Ковель закупив несправні світлодіодні вуличні світильники у київської фірми «Інтер-ліга».

Про це пише Про Ковель.

Світильники, які перебувають ще й на гарантії, були встановлені на багатьох вулицях міста і гарно освітлювали територію, але, на жаль, не довго. Ось уже зо два місяці близько десятка таких ліхтарів, що по вулиці Ватутіна, Незалежності, на новій Набережній, не працюють і що з цим робити навіть не знають в мерії.

З першого березня цього року тендер на утримання вуличного освітлення в місті виграло ТзОВ «К.П.Верес», наразі всі проблеми щодо непрацюючих ліхтарів управління ЖКГ тепер перекладає саме на це підприємство. Начальник відділу комунального господарства Сергій Дудка рекомендував заступнику директора «Вереса» Олександру Балаку встановити причину поломки нових світильників, оскільки, за його словами, фірма-постачальник «Інтер-ліга» вимагає від покупця офіційного листа з прописаними там конкретними дефектами непрацюючих конструкцій.

«Є гарантійні зобов’язання. Вони вже більше двох місяців не світять. Встановлювала підрядна організація «Інтер-ліга». Ми обслуговуємо в частині: там де немає гарантійних зобов’язань, а до тих світильників не маємо діла, тільки ведемо візуальне спостереження за ними. Світильники, які є на гарантії, вони зобов’язані їх відремонтувати», - зауважив Олександр Балак.

Заступник міського голови Андрій Товстига пообіцяв особисто владнати питання з «Інтер-лігою» щодо виконання нею гарантійних зобов’язань перед Ковелем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На таких умовах можна і на базарі купити і в кілька разів дешевше.А якість така ж сама,компоненти переважно китайськіі тому і ненадійні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні