--> У ковельському магазині покупець скандалив через 5 сантиметрів проводу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ковельському магазині покупець скандалив через 5 сантиметрів проводу

2
-12
У ковельському магазині покупець скандалив через 5 сантиметрів проводу
У Ковелі у будівельному магазині "Верес" покупцю продали 5 метрів проводу, в якому не вистачало 5 сантиметрів.

Про це пише Район.Ковель.

Згодом невдоволений чоловік повернувся у магазин і висловив обурення продавцю та адміністратору з приводу неналежної довжини проводу. З’ясувалося, що пристрій відмірював меншу довжину, ніж потрібно. Цього разу йому відміряли уже правильно. Інцидент нібито було вичерпано.

Наступного дня ковельчанин знову прийшов у магазин та попросив надати для ознайомлення технічну документацію вимірювального пристрою, але йому відмовили з огляду на те, що він не пред’явив документів особи та під час суперечки нецензурно висловлювався.

Того ж дня адміністрація будівельного магазину звернулася до Ковельського міськвідділу УМВС з листом, який був розглянутий відділом поліції. У листі зазначалося, що «мало місце вторгнення невідомого громадянина у центр будматеріалів «Верес», який поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, ображав продавців та погрожував їм звільненням, фізичною розправою та розповсюдженням інформації у мережі Інтернет; чим завдав шкоди здоров’ю працівникам торгового відділу та начальнику торгового відділу, підірвав імідж фірми, наніс моральну шкоду підприємству».

Натомість покупець каже, що висловлював своє обурення без проявів хуліганства.

Матеріали справи з поліції направили до суду, щоб притягнути покупця до адміністративної відповідальності за фактом дрібного хуліганства.

Як розповів у суді покупець, хоча у нього й виник спір з адміністратором та менеджером магазину «Верес», він хуліганських дій не вчиняв і не ображав нецензурними словами інших працівників магазину, що останні, як свідки, й підтвердили.

Суд закрив провадження у справі у зв’язку з відсутністю у діях мешканця Ковеля складу адміністративного правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак завжди,в магазині обдурять,прийдеш з претензіями то ще й винним зроблять...
Відповісти
Ключова фраза статті: "з’ясувалося, що пристрій відмірював меншу довжину, ніж потрібно".
___________________
Скільки він відміряв за часом? День? Тиждень? Місяць? Рік? З моменту відкриття магазину? Скількох людей ці шахраї-продавці обдурили і скільки грошей поклали в кишеню?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні