Волиняни здали у поліцію більше 200 одиниць зброї за жовтень

1
3
Волиняни здали у поліцію більше 200 одиниць зброї за жовтень
У жовтні волиняни здали в поліцію більше 200 одиниць зброї та майже тисячу одиниць боєприпасів.

Нагадаємо, що протягом жовтня на території області тривав місячник добровільної здачі зброї. За місяць до правоохоронних органів громадяни здали понад 200 одиниць різноманітних видів зброї, понад 1 тисяч одиниць боєприпасів, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Серед зброї, яку здали волиняни, є мисливські гладкоствольні рушниці – 180 одиниць, 36 одиниць нарізної зброї армійських зразків, холодної зброї – 5. Всю зброю перевірили за спеціальним обліком, який засвідчує чи заперечує причетність її до злочинів.

Окрім цього до органів поліції здали також 1 тис. 79 одиниць різних боєприпасів, у тому числі 4 снаряди, 14 гранат армійських зразків, 15 запалів.

Громадяни, які у вказаний термін добровільно здали до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, в подальшому після оформлення відповідних документів мають можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Зброя, яка не придатна для стрільби буде знищена.

Нагадуємо, за порушення законодавства у сфері обігу зброї передбачена адміністративна й кримінальна відповідальність. Однак особи, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю, звільняються від такої відповідальності.

Фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз такий час,що дивися новини і думаєш що пора озброюватися,на поліцію надіія мала,а на вулицях бандитів більшає..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні