У Ковелі «розсипається» меморіал радянським воїнам

2
-3
У Ковелі «розсипається» меморіал радянським воїнам
У центрі Ковеля руйнується меморіал радянським воїнам.

Про це пише Район.Ковель.

Гранітна стела у вигляді георгіївської стрічки із викарбуваними прізвищами загиблих вже почала місцями сипатися і відвалюватися. Також руйнується підніжжя бронзового монумента радянського воїна з мечем та щитом.

«Не личить нам, українцям, на 26-му році Незалежності України ще й досі поклонятися головній державній емблемі Радянського Союзу – серпу і молоту, що «красується» на щиті пам’ятника, який є уособленням «совітської» войовничості. Щоб сказали про це патріоти, які віддали своє життя за самостійну Україну?», – нарікає онук легендарної зв’язкової УПА Ганни Зеленої («Гива») і спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк.

Весь у щілинах й пам’ятник воїнам радянської армії, яких називають «інтернаціоналістами», що розташований поруч.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радянська імперія розсипалася,за нею розсипаються і іі памятники і ідеали...а кому память дорога про той час він і так збереже те що він цінить,і не треба спекулювати на цій темі і на почуттях людей...час все стирає
Відповісти
Це меморіал не Радянському Союзу, а Визволителям України від фашистської окупації. І якби не ці Герої-Воїни, то не було б ніякої України. Ми цим людям повинні бути вдячні за те, що зараз ми окрема держава, а не чиясь колонія!!!!!! Як цього люди не можуть збагнути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні