Лучани не хочуть дитячої церкви на місці садочка: підписи вже зібрали

9
0
Лучани не хочуть дитячої церкви на місці садочка: підписи вже зібрали
Більше 300 підписів зібрала петиція проти будівництва дитячої церкви у Луцьку.

26 жовтня лучанин Вадим Фурман зареєстрував петицію, у якій просить не будувати дитячу церкву. Тим паче, що там мав бути дитячий садок, але "депутати Луцької міської ради вирішили що церква більше потрібна ніж дитячий садок".

Станом на 1 листопада зібрано вже 305 підписів. Нагадаємо, для розгляду петиції Луцькою міською радою потрібно зібрати 300 підписів.

Нагадаємо, що 18 жовтня голова комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Євген Ткачук представив проект дитячої церкви на вулиці Конякіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи дослухаються депутати до голосу громади...."там все проплачено і все схвачено...час покаже кому вони служать...
Відповісти
Це логічно що не хочуть. Потрібно садочки будувати. Чи дітей в церкву на цілий день приводити? Та і церков в Луцьку забагато. Хоча ці депутати не думають ні про садочки ні про школи.
Відповісти
Підписались адепти російської церкви.
Відповісти
Хоч хтось вболіває за наших дітей. А ти михайло за своі квартири вболіваєш? Чи тобі мало доходів?
Відповісти
Троіцький кп взагалі не потрапив в топ найбагатших церков волині. Він най най най багатший! Податки не платимо! В податкову не звітуємо! Чому ж не в топі? А тому!
Відповісти
ми взагалі будуємо сучасну країну чи рухаємось у світ мракобісся? покажіть хоть одну високорозвинуту країну у світі, в якій панує релігія. а тим більше православя. питання віри в Бога і спілкування з ним - це особиста справа кожного. Навязувати офіційну релігію і дискримінувати людей, які мають інший світогляд - це тупе відстале середньовіччя. В Україні та в Луцьку ріст кількості церков зовсім не привів до розвитку держави. і не приведе.
Відповісти
підтримаю на сто відсотків, країни де лідируюча релігія - православ"я - там злидні і повальна біднота
Відповісти
Чого підписи не збирали проти "Огнєм і мечем"? Все почалося з того, що порушуючи план, на половині ділянки, що була призначена для будівництва дитячого садка побудували ресторан. На тій половині, що лишилася дитячий садок не вміщається, от щоб узаконити ресторан чи не розвалювати його як самобуд придумали аферу з дитячою церквою. От вам і вся правда.
Відповісти
Даєш кожному Лучанину по церкві!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні