Не варто сподіватися на виплату субсидій до кінця року, - Пустовіт

3
5
Не варто сподіватися на виплату субсидій до кінця року, - Пустовіт
Держава боргує Луцьку 160 мільйонів гривень на виплату пільг та субсидій.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 1 листопада.

Член виконкому Валерій Корпач зауважив, що цьогоріч склалася непроста ситуація з виплатою пільг і субсидій, а це ускладнює роботу всієї комунальної сфери. Він поцікавився, чи є якась перспектива на покращення.

Своєю чергою секретар міськради Григорій Пустовіт повідомив, що держава боргує Луцьку 160 мільйонів гривень за пільги і субсидії.

«Скільки нам відшкодують я не знаю. Є області, де субсидії виплатили більше потреби. А є області, як Волинь, де мінус 400 мільйонів гривень. Сподіватись, що до кінця року нам виплатять ті гроші не варто. Перспектива у 2018 році буде ще гірша. Якщо зараз пільги платять з держбюджету, то надалі ці пільги відшкодовуватимемо ми. 70 мільйонів гривень візьмуть просто з бюджету міста. На нас покладають величезні функції, а грошей не дають», - обурився він.

Директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода додала, що нині місту до кінця року не вистачає 400 мільйонів гривень на виплату пільг та субсидій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви не платять субсидій багатим людям. А тим,що офіційно працюють.А не тим,що сидять за кордоном,працюють неоформлені,живуть прекрасно,а ви ще й субсидію їм даєте.У мене сусідка.Сама працює за кордоном, діти також у Польщі, 4-кімнатна квартира,не платять нічого.А живуть прекрасно.Та ще й сміються з нас дурних.Це справедливо.Або в селах,мають по 20 га городу,держать по 70 свине і сотні кур та іншої живності. Трактори, комбайни,просто багатії, а їх ще бідненьким субсидії дають.Продають все, а на базарах деруть з нас в три шкури.А податків не платять і не збираються, зато пенсію їм давай і вони одержують на 100 грн меншу,ніж у тих,що 40 років податки проплатили.Це справедливо. Ні.
Відповісти
абсолютно з вами згідна. аналогічна ситуація і у нас (вулиця Ніла Хасевича, 4) Люди працюють на неофіційних роботах (будівництво, робота в польщі) ще й мають субсидії більші ніж у мене, офіційно працевлаштованої на мінімальній з\п. чому не задумаються в департаменті соц.політики - люди маючи дітей і як вони живуть - сходіть до них додому, подивіться - супер техніка і ремонти. ЯК БУВ БАРДАК У ДЕРЖАВІ, ТАК ВІН І ЗАЛИШИВСЯ.
Відповісти
треба менше Пустоцвіту цілувати ануса Палиці, тоді і держава до Луцька повернеться обличчям
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні