Львів’янин виграв 5,5 мільйонів гривень

0
4
Львів’янин виграв 5,5 мільйонів гривень
У лотерею «Мегалот» 28 жовтня львів’янин виграв 5,5 млн грн. Про це повідомили на офіційному сайті державної лотереї у вівторок 30 жовтня та уточнили, що учасник заплатив за ставку 50 грн, - пише Захід.НЕТ.

Як йдеться у повідомленні, виграшна ставка була зроблена у Львові у фірмовому столі М.С.Л. на АС №2 на вул. Богдана Хмельницького, 225. Ставку зробили 27 жовтня, а коштувала вона 50 гривень. Дані про переможця лотереї «Мегалот» не розголошують.

Нагадаємо, що раніше нардеп від «Радикальної партії» Олег Ляшко заявляв, що тричі виграв у лотерею понад 570 тис. грн. Він уточнив, що виграв їх на футбольному тоталізаторі.

Додамо, що в Україні гральний бізнес та букмекерські контори офіційно заборонені із 2009 року. Єдиним легальним способом робити ставки є лотереї від ліцензованих державних операторів, які фактично виконують роль букмекерів. Зараз таким оператором є тільки «Українська національна лотерея», оскільки два інших оператори, які працювали в Україні, потрапили під санкції РНБО через російських власників. «Українська національна лотерея» має три спортивні лотереї: це «Фаворит Спорт», FortunaLive, Bazabet.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні