«Курять за кермом, нехтують мораллю та законами», - ковельчанин про водіїв маршруток

0
2
«Курять за кермом, нехтують мораллю та законами», - ковельчанин про водіїв маршруток
Ковельчанин зафіксував на відео, як водій маршрутки палить за кермом, зазначаючи, що він вже не вперше стає свідком такого грубого порушення правил безпеки за кермом.

Про це ковельчанин Саша Криштоф написав на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише Район.Ковель.

"Зловив оце чудо вже надцятий раз за куревом у маршрутці під час руху по маршруту. Завжди роблю зауваження а цього разу промовчав бо розумію, що говорити в тупий згусток скбстанції не варто і краплі моєї енергії", - обурюється Саша Криштоф.

"Завтра хочу навідатися з скаргою до міськради. Спробую змінити становище з ковельськими маршрутчиками які нехтують мораллю, законами та пдр тому, що від цього залежить безпека моя, моїх рідних та нас усіх", - пише чоловік.

Також ковельчанин попросив всіх небайдужих приєднатися до боротьби з цією проблемою, що має масовий характер.

"Прошу всіх хто має скаргу (підтверджену фотовідеофіксацією, обов'язково, час порушення, держномер та номер маршруту) на неправомірні дії маршрутчиків писати в коменти до цього посту. Будемо давити на владу, щоб віддавали маршрути свідомим перевізникам", - додав ковельчанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні