У Луцьку просять перевірити діяльність директора комунального підприємства

1
5
У Луцьку просять перевірити діяльність директора комунального підприємства
Лучани просять перевірити дільність директора ЖКП №3.

Про це пише мешканка Луцька Катерина Максименко на сайті Єдиних електронних петицій.

"Мешканці будинку вулиці Огієнка будинок 20, вулиці 8-го березня будинки 33 та 35, Клима Савури 26 та 28, на протязі тижня активно телефонують до диспечера жеку з проханням налагодити належну температуру у системі центрального опалення.

Проблема в тому, що у одних стояках подачі опалення батареї дуже гарячі а у інших ні, тому люди просять щоб належне тепло було у всіх стояках." - йдеться у повідомленні.

"Натомість сантехніки приходять, перевіряють батареї і нічого не роблять.

Мешканці будинку, які прожили тут уже по декілька десятків років знають, що проблема завжди вирішувалась банальним спусканням води в підвалі. Цьогоріч сантехніки туди вперто не хочуть іти і сварятьс із жителями квартир. Виникає питання чому вони туди не хочуть іти? Чи там щось зламане чи там вже чогось нема а жек це хоче замовчати?" - обурюється лучанка.

"Просимо прийняти міри перевірити чи все добре в підвальному обладнанні, яке відповідає за опалення, та зробити так, щоб належної температури батареї були у всіх а не лише у тих, кому пощастило. Перевірити чому директор жеку надає такі накази своїм підлеглим?" - запитує Катерина Максименко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевірте ще директора жеку 11. Тут у деяких квартирах ще зовсім тепла не бачили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні