Без газу, світла і тепла: лучани закидають міську владу «дзвінками щастя»

1
-4
Без газу, світла і тепла: лучани закидають міську владу «дзвінками щастя»
Із 9 до 29 жовтня у групу оперативного реагування Луцькради надійшло 2688 телефонних звернень.

Про це йшлося у вівторок, 31 жовтня, під час оперативної наради у Луцькраді.

«Кількість звернень значно збільшилася. Якщо в середньому було 50 звернень за добу, то в ці дні – десь 150 звернень», - зауважила директор ЦНАПу Лариса Карп’як.

Майже 1000 дзвінків стосувалися роботи «Луцьктепла». Із затримкою почали подавати опалення котельні на вул. Потапова, Володимирська, Дорошенка. Також виникали прориви тепломереж на вул. Федорова, Кравчука, Дубнівська, Рівненська, просп. Відродження.

606 звернень стосувались житлово-комунальної сфери Луцька. За словами Лариси Карп’як, така велика кількість звернень зумовлена проханнями лучан запустити теплопостачання в будинках та розповітрити системи опалення.

Нарікали лучани на занедбаний стан тротуарів на Рівненській та велику кількість сміття в парку Героїв Майдану та Небесного Легіону.

292 дзвінки стосувались відсутності електроенергії в житлових будинках та квартирах. Непокоїть лучан і відсутність зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій.

Ще 19 звернень направили на виконання ПАТ «Волиньгаз». У зв’язку з встановленням лічильників припиняли газопостачання у будинках на просп. Молоді, вул. Прогресу, Кравчука. Також про відсутність газу повідомляли мешканці вул. Гордіюк, Стрілецька, Дубнівська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате платуу з людей збирають справно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні