Луківською громадою керуватиме бізнесмен-перевізник

0
-7
Луківською громадою керуватиме бізнесмен-перевізник
Луківську об’єднану територіальну громаду очолив голова Луківської селищної ради та власник підприємства, яке займається вантажними перевезеннями.

Анатолію Климуку вдалось обійти свого єдиного опонента – підприємця Андрія Богданчука.

За даними YouControl, Анатолій Климук разом з братом Віктором Климуком є засновником товариства з обмеженою відповідальністю «Луків Транс Сервіс», основний вид діяльності якого – вантажні перевезення.

За минулий рік чоловік заробив 57 тисяч за роботу селищного голови, понад дві тисячі гривень отримав від надання майна в оренду. 40 тисяч гривень заробила дружина Ірина Климук, яка працює директором «Луків Транс Сервіс».

Готівкою Анатолій Климук має п’ять тисяч доларів та 150 тисяч гривень, його дружина – 50 тисяч гривень.

У Лукові Анатолій Климук має у спільній власності квартиру площею 228 метрів квадратних та земельну ділянку площею 15 соток. Також він має два вантажні автомобілі, один легковий та причіп.

Разом з дружиною чоловік володіє цінними паперами загальною вартістю майже 50 тисяч гривень.

Довідково: до Луківської ОТГ увійшли: Луківська селищна рада (смт Луків), Миляновичівська сільська рада (села Миляновичі, Годовичі, Залісці, Зілове, Кличковичі, Перевісся, Тупали, Туровичі), Соминська сільська рада (села Сомин, Відути).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні