Волинська митниця щодня «поповнює» бюджет на 26,7 мільйонів гривень

1
4
Волинська митниця щодня «поповнює» бюджет на 26,7 мільйонів гривень
Волинська митниця надає бюджету понад 26 мільйонів гривень кожного дня.

Таким чином, цього року волинські митники забезпечують в середньому щодня на 55,2% митних платежів більше проти аналогічних показників минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

«Прозорість та відкритість у спілкуванні з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та налагоджена робота - серед факторів, що дозволяють митниці успішно перевиконувати індикативні показники та створювати сприятливі умови для проходження митних формальностей представникам легального бізнесу», - наголосив в ході брифінгу начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Посадовець підкреслив, що через переформатування відносин з представниками бізнесу та якісніший сервіс за останній рік суттєво зросла кількість суб’єктів ЗЕД, які виявили бажання проходити митні процедури на Волині.

Отож, наразі загальна кількість акредитованих на митниці учасників ЗЕД становить 2861, або на 23,4% більше, як торік. Активні зовнішньоекономічні операції з початку року на Волинській митниці ДФС здійснювали 900.

Кількість учасників ЗЕД, що знаходяться на обліку у інших митницях, але здійснювали операції в зоні діяльності Волинської митниці – 1010, а минулого року таких було на чверть менше.

Довідково:

За підсумками дев’яти місяців 2017 року Волинська митниця ДФС мобілізувала 5,4977 мільярдів гривень, або на 55,5% більше проти аналогічного періоду минулого року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось громадяни України ці "покращення-поповнення" по своїх гаманцях не відчувають, а навпаки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні