14-річна модель померла від перевтоми на показі мод

3
-3
14-річна модель померла від перевтоми на показі мод
14-річна російська модель Влада Дзюба впала в кому перед виходом на подіум і померла через 2 дні. Працювала в Шанхаї, Китай.

Підліток став жертвою перевтоми та неналежних умов праці, повідомляє Газета.УА із посиланням на dailymail.co.uk.

"Дівчина працювала протягом 13 годин на подіумі під час Азіатського модного шоу в Шанхаї. Перед одним з чергових виходів модель впала за лаштунками без свідомості. Владу так і не змогли привести до тями. Лікарі діагностували у Влади повне виснаження організму і хронічний менінгіт", - йдеться в повідомленні.

Згідно з контрактом, Дзюба мала працювати три години на добу і отримати медичну страховку. Не отримала її і боялася звернутися до лікаря.

Проводять розслідування як китайські, так і російські правоохоронці.. Дзюбу найняло для роботи в Китаї модельне агентство з міста Перм, Росія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бізнесмени хренові,заііздили дівчину...!!!
Відповісти
хренові батьки, в 14 років дитина має ходити в школу, відпочивати з однолітками! а не "косити бабло" закордоном
Відповісти
Журналісти, перевіряйте інфу. перш ніж друкувати. Ця модель померла від менінгококцемії. а не від перевтоми. Бувають блискавичні форми цієї хвороби. коли від перших симптомів до смерті проходить близько 12 годин
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні