Сільська команда розгромила ФК «Волинь»

1
-4
Сільська команда розгромила ФК «Волинь»
Команда «Волинь» на Одещині зіграла матч 19 туру чемпіонату першої ліги з футболу, пише «Вісник + К».

Лучани завітали у село Заря Саратського району, де виступає команда «Балкани». На невеличкому місцевому стадіончику з полем вкритими залисинами «Волинь», яка минулого сезону виступала в елітному дивізіоні українського футболу була осоромлена командою, яка навпаки тільки піднялася у першу лігу з другої.
«Балкани»-«Волинь» – 5:0

Голи: 1:0 – Воробей (2 - автогол), 2:0 – В. Златов (45+1), 3:0 – О. Ільницький (66), 4:0 – Кабанюк (74), 5:0 – Любчак (78).
«Балкани»: 12. Паламарчук, 3. М. Златов (10. Пєнов, 77), 5. Опря, 8. Райчєв – к (15. Гончаренко, 80), 9. Пархоменко, 99. Гаврилюк, 2. Любчак, 17. Юречко, 25. Платунов (21. Шаповаленко, 74), 23. Стасюк (89. О. Ільницький, 52), 33. В. Златов (11. Кабанюк, 70).
«Волинь»: 32. Хвалицький (30. Жмурко, 72), 11. Шаповал – к (19. Бескоровайний, 65), 27. Тракало, 2. Воробей, 5. Тетеренко, 77. Медведь, 8. О. Марчук (44. Неделюк, 70), 6. Шандрук (24. Дмитренко, 46), 10. Ляшенко, 68. Ясковець (29. Нич, 56), 39. Степанов.

На Одещину «хрестоносці» приїхали без багатьох своїх лідерів. У захисті бракувало Юрія Романюка, а у нападі Олександра Пищура, котрі відбувають дискваліфікацію. Ключовий гравець центру поля Ярослав Кінаш відновлюється після травми.

Команда виглядала розібраною і не готовою до поєдинку. Хоча, невідомо, якби склався матч, коли б господарям поля не вдався надзвичайно швидкий гол. Уже на другій хвилині Олександр Райчєв, потужно прострілюючи у штрафний майданчик «Волині», влучив в оборонця лучан Роман Воробей, і від того м’яч безперешкодно влетів у сітку, по центру воріт, бо голкіпер Денис Хвалицький прикривав ближній кут.

Далі на полі точилася ще більш-менш рівна боротьба, але уже третій матч поспіль доводиться констатувати беззубість атак луцької команди. Випади «Балкан» були гострішими, але і господарі поля награли на гол уже у компенсований час до першого тайму, хоча він знову вийшов дещо кумедним. Роман Шандрук невдало переривав подачу у штрафний майданчик «Волині», і зрізав м’яч на гравця «Балкан», той увійшов у карний і чи то прострілював, чи то невдало вдарив у напрямку дальнього кута воріт. Удар-простріл вийшов потужним, і тут м’яч влучив у задню ногу Вадима Златова і відскочив у ворота.

По перерві «Волинь» виглядала приреченою і розібраною. Найуспішніші свої атаки лучани завершували ударами з-за меж штрафного майданчика. Лише одного разу Андрій Ляшенко бив з близької відстані зльоту, але лівою ногою не зміг притиснути м’яч. А от «Балкани» забили ще тричі.

За рахунку 3:0 тренерський штаб «Волинь» замінив голкіпера - замість Хвалицького вийшов Роман Жмурко, і не минуло й хвилини, як його пробили. А потім Жмурко пропустив ще один м’яч, уже п’ятий для «хрестоносців» у цьому матчі. Не скажеш, що «Балкани» створили купу моментів у другому таймі, проте реалізували практично всі.

«Волинь» опустилася на передостаннє місце у турнірній таблиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такий футбол-далі ви знаєте......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні