--> Батько загиблого Героя, на честь якого назвали село, влаштував скандал на дільниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батько загиблого Героя, на честь якого назвали село, влаштував скандал на дільниці

3
2
Батько загиблого Героя, на честь якого назвали село, влаштував скандал на дільниці
Остап Сусваль – батько загиблого на війні Петра Сусваля, в честь якого перейменували село Жовтневе у Володимир-Волинському районі, хотів зірвати вибори, пише «ВолиньUA»

Як розповіли у Оваднівській сільраді, Остап Сусваль спочатку прийшов до дільниці і просив людей не йти голосувати. Згодом зайшов у приміщення дільниці, деякий час посидів і кинувся бити членів дільничної комісії та рвати бюлетені для голосування. Порвав приблизно 8 бюлетенів, про що буде складено акт.

На місце інциденту викликали поліцію.

Нагадаємо, що у селі Сусваль і досі вирують пристрасті навколо перейменування села. Мешканці виступають проти нинішньої назви (а Верховна Рада перезвала колишнє Жовтневе на честь загиблого Героя – його прізвищем).

Проти назви села Сусваль виступають його мешканці та батьки загиблого. 26 жовтня депутати Володимир-Волинської райради не підтримали рішення Оваднівської сільської ради від 13.09.2017 року №20/3 про перейменування села Сусваль на село Світанкове.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дід діло каже-вибори нах
Відповісти
НУ ЯК ЖИТИ з ІМ"ЯМ , ЯКЩО ЛЮДИ І БАТЬКИ ПРОТИ ?! -- ЩО у нас робиться ....
Відповісти
Батьки проти перейменування а й..на влада перейменовує...Схоже на "1984" - брехня - це правда, мир - це війна..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні