На Волині поліція «кришує» заготівельників, які за безцінь скуповують картоплю, - ЗМІ

2
-1
На Волині поліція «кришує» заготівельників, які за безцінь скуповують картоплю, - ЗМІ
Жителі Ковельщини стверджують, що місцеві заготівельники, які скуповують у населення картоплю, не пускають машини з інших областей.

Про це повідомила у Ковельській райдержадміністрації під час зустрічі громадськості із директором Львівського територіального управління НАБУ Тарасом Лопушанським жителька села Воля Лідія Козуля, - пише Район.Ковель.

«Район наш хліборобський. Виростили ми хороший урожай картоплі, але ходять у нас чутки про те, що наші підприємці, які скуповують у населення картоплю, звернулися до поліції, яка їх «кришує» і не пускає машини з інших областей. Завжди до нас по картоплю їздили із Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської областей. Тепер ці машини до нас не доїжджають», – заявила Лідія Козуля.

За словами жінки, біля Ковеля скуповують картоплю по 3 гривні 80 копійок, тоді як в їхніх селах по 2.30-2.50.

«Це майже у півтора рази дешевше. То я звертаюся до вас обох: зробіть, що-небудь… Це ж три роки тому така сама була ціна! Долар «пішов», а ми, селяни, сидимо. Солярка – дорога, гербіциди та добрива – дорогі, перевезення – дороге. Ми сидимо «в калоші»: вирощуємо картоплю і віддаємо її безкоштовно», – звернулася Лідія Козуля до депутатів.

«Лідія Іванівна, якщо вродило у вас, то вродило скрізь. Я їхав у село. У Голобах машини приймають по 2.50-2.30. Такого не може бути, щоб машини не пустили. Ну як вони знають, яка машина їде по це. Ту машину треба зупиняти, питати: «Куди ти їдеш?» Ні, це просто ходять слухи», – заперечив «кришування» Віктор Козак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не потрібно віддавати по 2.50. Тоді й ціна піде вверх. На даний час реальна ціна має бути не менше 5 грн.
Відповісти
чи ви проснулися такого в нас не може бути цеж зараз у нас не міліція а поіція іми європа так що за 50 копійок ніхто кришувати не буде от друге діло заготівельників які скуповують тварин на електронну вагу зпультом в кишені коли свиня важить 200 кг нажав кнопку авона вже важить 120 або 250 дивлячись ато 50 коп просніться ми вже в європі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні