Волинського письменника «розвели» продавці мобілок

3
6
Волинського письменника «розвели» продавці мобілок
Відомий волинський письменник Йосип Струцюк натрапив на шахраїв.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Лучанин написав, що у вересневому числі газети «Моя сповідь» натрапив на оголошення, де «Магазин поштою» рекламував мобільні телефони фірми «NOKIA».

"Я, погодивши з адміністрацією, вибрав «NOKIA -515» і 18. 10. 2017 отримав посилку, де значилося (це важливо), що відправила її Одежинська Валентина М., а/с 69, м.Одеса, 65069 (також подано т. 099 506-07-34). Модифікація придбаного телефону була хитро заліплена, але коли я пакуночок розкрив, то виявилося, що це телефон не тієї моделі", - зазначає чоловік.

Коли Йосип Струцюк звернувся до відправника з претензією, йому відповіли «А какая разніца?».

"Я звернувся за номером, поданим в газеті, 096-129-36-99 і мені Катерина відповіла: «Но ви просілі с інтернєтом, а у нас 515 с інтернєтом нєт». На що я зауважив: «Я казав: якщо нема з інтернетом, то без інтернету висилайте, але тільки «NOKIA-515»", - зазначає лучанин.

Коли чоловік попросив, щоб на рідній землі з ним спілкувалися державною мовою, то йому порадили більше в їхній офіс не звертатися.

"Виходить так: замовляєш одне, а присилають інше, себто не те (та ще й браковане). Хоча в оголошенні йдеться про можливість обміну або повернення витрат протягом 2-х тижнів – на яву того ніхто робити не збирається. Не хотілося мені про це писати, але вочевидь це почерк шарлатанської фірми, котра, я певен, уже не одного так надурила", - додав автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надурили старого. Будуть мати великий гріх.
Відповісти
сам себе надурив, хотів дешевше контрабандного телефона від сумнівних людей. такі речі замовляють тільки післяплатою.
Відповісти
або купити в нормальному салоні з гарантією, технічною допомогою. Скупий і хитрий платить двічі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні