П’яного волинянина відфутболили лікарі, а на ранок він помер

2
-1
П’яного волинянина відфутболили лікарі, а на ранок він помер
Чоловіка, якого побили у центрі Нововолинська, відмовились лікувати у медзакладі, бо він був п’яний.

На ранок чоловік помер, - повідомляє Радар.

Нагадаємо, декілька днів назад у центрі Нововолинська невідомі до смерті побили чоловіка. Нападники завдали своїй жертві кілька тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок чого побитий помер. Чоловіка звали Юрій Дейнека.

Із площі постраждалого забрала “швидка”. Люди, які побачили, що чоловіка б’ють, кинулись до Юрія, що вже лежав біля бордюру непритомний. Нападники тим часом утекли.

У лікарні його оглянув черговий лікар, подивився аналізи, рентгенівський знімок. Лікар сказав, що він п’яний, тому класти в лікарню його не будуть, бо серйозних травм нема. І сказали прийти зранку. Юрій Дейнека підписав відмову від госпіталізації.

Медсестра теж порадила, щоб він ішов додому, бо “п’яні тут роблять кіпіш”.

Хворий пішов додому – винаймав кімнату у Шахтарському мікрорайоні.

Вночі чоловіку різко погіршало. О 5-й ранку “швидка” привезла його в лікарню – вже у комі. Юрій Дейнека помер у лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якже клятва Гіппократа?!Напевне треба совкові витверезники повернути,там хоч якийсь шанс є
Відповісти
Пяний? То значить і підписував що підсунули і не думаю що він точно знав, що підписує. То був мій кум з Камінь-Каширського району. Ну, і кого покарали? А нікого і ніколи !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні