Гумористи «ДИЗЕЛЬ ШОУ» запрошують на «Прикольну осінь»

0
-2
Гумористи  «ДИЗЕЛЬ ШОУ» запрошують на «Прикольну осінь»
Актори кращого гумористичного шоу відправляються в осінній тур по Україні з новою програмою.

Тур «Дизель Шоу» «Весна смішна» став національним рекордсменом. Він внесений до Національного реєстру рекордів України в номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру». Гумористи дали 38 концертів!

Осінній тур обіцяє бути не менш насиченим. Стартує «Дизель Шоу» двома грандіозними концертами в Києві в Палаці «Україна». А далі відправиться по містах країни - Житомир, Чернігів, Суми, Харків, Полтава, Черкаси, Біла Церква, Луцьк, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Херсон та інші міста.

Улюбленці публіки - Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Вікторія Булітко, Євген Сморигін, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Олександр Бережок і Олег Іваниця - вийдуть на сцену оновленим складом. Вперше за майже три роки існування «Дизель Шоу» змінив свій склад.

Секс-символ українського гумору Яна Глущенко буде відсутня в турі з поважної причини. Актриса йде у декретну відпустку. А до великої дружної сім'ї «Дизель Шоу» приєдналася нова, дев'ята, актриса - Ольга Арутюнян.

У турі «Прикольна осінь» «дизеля» покажуть нові, а також найсмішніші і вже улюблені номери глядачів. Жарти на актуальні теми, сценки, музичні номери та розіграші глядачів. «Дизель Шоу», як зазвичай, порадує цікавими і позитивними життєвими мініатюрами.

Традиційно - це шоу без політики. Це гумор, зрозумілий кожному, без політики і непристойностей. Жарти на улюблені вічні теми - стосунки між чоловіком та жінкою, тещею та зятем, дітьми та батьками. Скетчі на актуальні соціальні теми: про захмарні рахунки за комуналку, електронні декларації та курс долара. Багато музичних номерів у виконанні Євгена Сморигіна, Вікторії Булітко, Марини Поплавської. «Дизель Шоу» можна дивитися всією сім'єю.

Крім того, незабаром акторів «Дизель Студіо» можна буде побачити в новому, власного виробництва, комедійному серіалі «Папанькі» і нових сезонах скетч-кома «На трьох».

«Дизель Шоу» названі «Кращою гумористичною програмою року» на думку експертів, критиків і аудиторії. Володарі «Телетріумфу 2016» - українського Оскара на телебаченні.

У Луцьку «Прикольну осінь» можна буде побачити 30 жовтня у драмтеатрі імені Тараса Шевченка.
Початок - 17.00 та 20.00



Замовити квитки: 050-662-89-38
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні