Продукти, які допоможуть організму підготуватися до зими

1
3
Продукти, які допоможуть організму підготуватися до зими
Взимку змінюється не тільки погода, але і стан, і самопочуття людини. Тому дуже важливо підготувати себе до холодного періоду. І в цьому, як кажуть дієтологи, нам допоможе досить великий перелік продуктів, в яких є всі потрібні мікроелементи, пише Експрес із посиланням на "Знай.ua".

Яблука

Ці фрукти корисні в будь-який час року, але особливо взимку. Крім того, що в яблуках є дуже багато вітаміну С, вони так само багаті на залізо, яке поліпшує склад крові. Крім цього в яблуках дуже багато антиоксидантів, які допомагають не захворіти нам взимку.

Гриби

Гриби мають дуже багато білків, але в теж час дуже мало калорій, тому вони є чудовою заміною жирного м'яса. Плюс до всього, у грибах є калій — корисний мікроелемент для серця і судин. І все це робить цей продукт просто незамінним взимку.

Гарбуз

Дуже сильний природний антиоксидант, який має величезну кількість корисних речовин, вітамінів і мікроелементів, які будуть дбати про імунітет, зір, травлення та інше.

Обліпиха

У цих ягодах є дуже багато різних корисних вітамін, які дуже сильно зміцнять наш імунітет. А без нормально захисту від вірусів зиму просто не пережити.

Горіхи

У складі будь-якого горіха є неймовірна кількість жирних кислот, які дуже корисні для нашого організму. Та й крім цього, потрібно звернути увагу на вітаміни В і С, яких так само в достатку в горіхах. Це і робить їх незамінними для нас взимку.

Капуста

Чим свіжіша капуста, тим корисніше вона. Все через те, що в ній багато вітаміну С, який з часом зникає. А крім цього, капуста дуже корисна для травлення і загального стану людського організму.

Болгарський перець

У цьому перці чимало аскорбінової кислоти і вітаміну С, за допомогою яких захисна функція організму посилюється в рази.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чемпіони за вмістом антиоксидантів - журавлина, ожина, чорниця, чорна слива, яблука червоні, темний виноград, томати, капуста. Заморожуйте (-16-18) перераховані ягоди і взимку щоранку при швидкому розморожуванні приймайте з медом (150-200 г. разом з медом). Можна ще брати чорну і червону смородини. Забудете про простуди, будете отримувати купу вітамінів. Журавлина - природний антибіотик. Це єдина з ягід наших широт, яка не зброджується на вино. Протистоїть антибіотик.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні