У столиці підірвали авто нардепа: обранець в лікарні

3
5
У столиці підірвали авто нардепа: обранець в лікарні
Депутата з фракції Радикальної партії Мосійчука поранено. Про це сказав нардеп Андрій Лозовий в ефірі телеканалу «112 Україна», - пише УНІАН.

За його словами, це сталося «на вулиці Міцкевича в Солом’янському районі Києва, коли Ігор виходив з ефіру на каналі «Еспресо».

Лозовий зазначив, що очевидно був «підірваний автомобіль» біля студії в момент його виходу. За його словами, охоронець Мосійчука, «або загинув або тяжко поранений». А Мосійчук живий, але поранений.

Лозовий повідомив, що розмовляв з дружиною Мосійчука, котра сказала, що її чоловіка везуть в лікарню.

За попередніми даними, з місця вибуху біля студії телеканалу «Еспресо» із тілесними ушкодженнями "швидкі" забрали чотирьох осіб.

Також надійшло повідомлення від лікарів про те, що дорогою до лікарні помер один із постраждалих. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

Як повідомляє Еспрессо.TV, в результаті вибуху постраждав політолог Віталій Бала.

«На вулиці Адама Міцкевича в Києві стався вибух біля 5-поверхового житлового будинку. За словами очевидців, вибухнув мотоцикл, на якому прибули двоє чоловіків. Один з них важко поранений, другий - в трохи кращому стані. Повідомляється, що один з поранених - народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Також стало відомо, що під час вибуху був поранений політолог Віталій Бала. Пораненого Мосійчука відвезли в лікарню "Борис"», – йдеться в повідомленні телеканалу.

За інформацією телеканалу «Еспресо», вибуховий пристрій був схований у скутері або ж знаходився поблизу нього.

Крім перехожих, також постраждали автомобілі співробітників телеканалу Еспрессо, а також мешканців будинку.

Вибухом пошкоджені вікна в двох будинках, вхідні парадні двері. На місці працюють поліцейські, рятувальники, вибухотехніки і слідчі.

Голова партії Олег Ляшко повіомив, що у Мосійчука поранення важкі, «але жити буде».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне свідків "прибирають"
Відповісти
Розборки в стилі 90-х. Ніякої політики.
Відповісти
Яка дружина - це група підарасів....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні