Луцький депутат запропонував «захопити» храм Всіх святих землі Волинської

71
2
Луцький депутат запропонував «захопити» храм Всіх святих землі Волинської
Луцький депутат Павло Данильчук запропонував колегам «захопити» храм Всіх святих землі Волинської, який належить Волинській єпархії УПЦ МП.

Про це стало відомо 25 жовтня під час сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення питання про будівництво дитячої церкви на вулиці Конякіна у Луцьку депутат Павло Данильчук зауважив, що у цьому мікрорайоні вже є одна церква.

«В цьому мікрорайоні є російська церква, яка будується роками. Я пропоную всім фракціям, всім депутатам, давайте заберемо цей храм. Можливо це не зовсім законно, але давайте всі вийдемо на мітинг, зберемо активістів. Я впевнений, що «Свобода» мене підтримає, бо ми разом зустрічали Кирила у 2008 році. Давайте боротися за українську церкву», - сказав Павло Данильчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку дозволили будувати дитячу церкву

На його думку, на Конякіна краще збудувати дитячий садочок, аніж ще один храм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За цим долбо...бом давно буцегарня плаче, він ще буде відповідати по повній програмі за недавні роки ...
Відповісти
чувак на підсосі у гб. на чувака лежать папочки, через які дегенератом і керують. він робить те, що йому скажуть.
Відповісти
Я хотіла запитати ПАВЛА... чи він щось будував в своєму житті ?? Проблема депутата міської ради ЗАЙМАТИСЯ. ...тим, на що тебе поклав ЗАКОН)) а не займатися РЕКЕТОМ !!! Ви подивіться на нього... найдіть в інеті його фото біля УМВС... нещастя повне... і гляньте на нього сьогодні.. МОРДА як в КОТА і ПУЗО....ноги в шатанах вже труться одна об одну... як в америкаського товстяка... І в його то роках )... ШТАНГА- ГАНТЕЛІ- БІГ - тобі ЛІКАР ))) Дупутате !!
Відповісти
На що там дивитись. Це морально немічна людина, боягуз. Пропіарився з автоматом біля моря, а насправді це не людина ..... га..но. Паша, будь добрий, пропади взагалі.
Відповісти
ага , спитайте про собачу буду
Відповісти
І дурному ясно що ця церква буде українська.
Відповісти
Хто лайкне 100 раз за Московський патріархат той попаде до мене в рай
Відповісти
Треба заборонити кіріловцям вживати у назві слово "українська". Вони у назві вже обманюють людей, бо це є чиста російська церква
Відповісти
... і скасувати всі пільги,які путлеровці користуються.
Відповісти
Класична позиція провокатора!
Відповісти
Це з покон віків була УКРАЇНСЬКА ЦЕРКВА! До цих всіх розборок..
Почитай Історію!
Відповісти
А воно (Данильчук) звідки знає. Воно ж тільки в гучномовець вміє верещати.
Відповісти
пані не гнівіть Бога, зайдіть на офіційний сайт руської православної церкви де чітко написано про волинську єпархію на чолі з Нафаїлом
Відповісти
" Я пропоную всім фракціям, всім депутатам, давайте заберемо цей храм. Можливо це не зовсім законно, але давайте всі вийдемо на мітинг, зберемо активістів." Часом цей заклик не підпадає під статю з приводу розпалювання ворожнечі ?
Відповісти
потрапляє під статтю "викликайте психіатра".
Відповісти
А мона я его просто придушу в подьезде, а бабушка скажет что напали...
Відповісти
Хоче конфлікт? буде йому!
Йди в церкву посповідайся!
Погано йому живеться, то може в нбього щось забрати?
Відповісти
Коли депутат каже "можливо це не зовсім законно...", то вже далі можна і не слухати що саме він каже... Я в шоці від таких депутатів.
Відповісти
Так роблять кацапскі окупанти на донбасі і в криму, якщо ми почнемо так робити, то чим ми від них відрізнятися будемо?
Відповісти
Ідіот! Я давно помітив, що цей Данильчук справжній ідіот. Потрібно дочекатись коли добудують!!! І тоді.....
Відповісти
Павлику, втікай в свої малі підорвики поки не пізно. Клоунада вже звкінчилась. Раз тебе пронесло, в наступний не пощастить.
Відповісти
Я за. Збирайте мітинг. Нехер тут шо робити сраним московським попам.
Відповісти
мітя пішов на мітінг, а пєтя на пєттінг, а олег навіть не знаю куди)
Відповісти
Будьте уважні, це повідомлення провокація!
Відповісти
Данильчук - людина з виключно деструктивними думками. Поставити на коліна, забрати, прибрати, прогнати, загнати... Розбити бруківкою те, що збудоване на людські гроші, а потім його відбудувати (знову ж таки - на людські податки - 3 млн. грн.). Я відвідую українську церкву КП, але не підтримую хворих ідей захоплення чужого. Україна - світська держава - це закріплено в Конституції. Тобто, храм будується на пожертви парафіян. Хто має право його в них забрати!? До цієї проблеми треба підходити з іншої сторони: примирити "московських" і київських", а не роздувати ворожнечу. І ця ворожнеча чи не кожної літургії підтримується в мікрофон Михаїлом, який перебрав на себе функції секретаря обкому КПРС. У верхах треба мирити церковних "генералів", а паства (вівці), сама за ними піде. Після примирення - звичайно. Вірю, що настане такий час. А Павлу тим часом ( в короткі періоди між "боями"), рекомендую прочитати працю лауреата Нобелівської премії Е. Фрома "Історія людської деструктивності".
Відповісти
Слушна порада, передайте Данильчуку аби прислухався. І взагалі хай тепер вечорами трохи оглядається.
Відповісти
Тільки окупанти можуть щось у когось відбирати. Почитав коментарі і жахнувся. Хоча у нас вже давно все перевернулось з ніг на голову. Такі заклики може робити людина далека від церкви від віри і від моралі. Поки будуть такі заклики доти і буде розкол в суспільстві, такі як данильчук є справжнісінькими ворогами в середині країни. СБУ має допитати з пристрастю цього псевдопатріота. І було б добре оприлюднити як цей "вояка" на сході на базі біля моря прохлаждався в той час коли хлопці вмирали за Україну.
Відповісти
Ясно як божий день, хто є хто. Колоборанти і 5-та колона заверещала. Всім відомо, що та церква тільки носить святе ім"я і пишиться "українська", а насправді - це резиндентура ФСБ, Киріла. Вони зомбують простолюд, перетворюють їх на "гвинтики". Пора застосовувати ленінський принцип від того "опіума народу", а Павла поставити на чолі ВЧК! тоді і швидше війна скінчиться з москоською ордою.
Відповісти
Що за двіж. Люди кошти вкладають в цей храм, а цей дядя голодранець забрати його хоче. Це пам'ятник покійному митрополиту Ніфонту. І якщо його борони Боже задумають забрати, пощади не буде, Бог свідок, заберемо Троїцький до Матері-Церкви. Тоді заспіваєте)
Відповісти
Троїцький до Матері-Церкви вернеться по любому, але в законний спосіб через покаяння і об'єднання. Терпіння і смирення! Це випробування для істинно віруючих людей. Не закликайте до не законних дій.
Відповісти
Церква, що будується - безглуздий пам*ятник гігантоманії. Вона буде найбільшою на Західній Україні. Навіщо? Ставилась ціль когось переплюнути? Українська ментальність: виколю собі око, нехай в моєї тещі зять буде сліпим. Тому й буде будуватись як собор в Кельні - 180 років.
Відповісти
не подобається - не ходіть. мені подобається. я піду.
Відповісти
Не розумію, чому редакція видання виділила цю маячню данильчука у "спікери дня". з данильчуком давно усе зрозуміло. Так званий депутат закликає до насилля та протизаконних дій, а редакція це підтримує та поширює. За такі дії можна і до відповідальності притягнути, якби ми жили в правовій країні!
Відповісти
Діагноз"патріотична епілепсія"не лікується.Хай бере транспарант і йде з цією пропозицією до храму.Подивимося на реакцію прихожан.Слабо???
Відповісти
Коли вже цей д..б повернеться в рідне село? якого х... він тут робить?
Відповісти
Данильчук хоче забрати церкву в кого? в Лучан? Досить ламати та наламувати!!! Шановний депутат займіться своїми безпосередніми обов'язками!
Відповісти
Коли фашистська Росія напала на Україну, прихожани російської церкви повинні висначитись з ким вони і на чиїй стороні.
Відповісти
Ігор то ти ??
Відповісти
А давайте в Данильчука квартиру та машину заберемо. Вони всерівно куплені на нечесні гроші. Данильчук до революції був справжнім голодранцем. Хоча це (як ти Паша висловився) незаконно, але я думаю люди підтримають.
Відповісти
Ваня з пятої колони ти лайкай до посиніння але ця церква буде УКРАЇНСЬКОЮ і кивського патріархату.
Відповісти
РПЦ позабирала церкви в Криму , то чому ми маємо спускати це. РПЦ є філіалом ФСБ ,яке веде війну проти українців. РПЦ благословило вбивство 10000 російськомовних українців.
Відповісти
Будьте уважні, це повідомлення провокація!
Відповісти
Тобі ПАЛАТА №6 разом з Данильчуком на пару !!! Ти хоч і юрист... слабенький ( тіко грошики любиш)... а доказів нема?? Шкода мама з татом погане виховання дали.. і школа в Локачах нічого не навчила
Відповісти
цю московську секту потрібно знищувати, так само як вони знищуюють все українське
ОКО ЗА ОКО
Відповісти
В Луцьку дуже багато промосковського гавна, ці люди зомбовані, але враховуючи , що й керівництво країни ходить до московського попа, чекати покращення в цьму напрямку не слід.
ті придурки що поклоняються ФСБшному попові, не усвідомлюють того що є зрадниками прадідівської віри
Відповісти
і яка віра була в твого прадіда... ти хоч знаєш ???
Відповісти
та він навіть 7 таїнств церковних не знає... отче наш.. і то певне наполовину
Відповісти
Звичайно. Можете називати це язичництвом
Відповісти
Що мізки цього депутата щось захопило, то вже не новина але турбує те, що за таких голосують і вони стають депутатами і своєю присутністю у радах впливають на наше життя! Хворе у нас суспільство! :(
Відповісти
Справжню російську церкву знищили більшовики після 1917 року, попів вбили та вислали, храми розвалили. Теперішня РПЦ була створена філіалом НКВД-КГБ, а тепер ФСБ. Кіріл Гундяєв прямо говорить- це наш філіал в Україні.
Відповісти
Ти мудак ( Ігор луцький, лучани, дідо)... провокатор з дипломом юриста.., почитай ІСТОРІЮ( коли такі як ти мудаки) лізли в церковні справи і церковне майно... і чим вони закінчували своє ЖИТТЯ !! а тим паче їхні діти та внуки!! РОЗБИРИСЯ В СВІОЇЙ СІМІ, РОДИНІ... а потім лізь до ЦЕРКВИ
Відповісти
Будьте уважні, це провокації московської секти,яка будь-якою ціною поширює антиукраїнські ідеї.
Відповісти
тобі ж сказали ПАЛАТА №6... разом з Данильчуком)))
займись корисним ділом в ТВОЇЙ І МОЇЙ ДЕРЖАВІ))
Почни будувати МИР, посій трохи ЛЮБОВІ і Господь тобі взамін дасть довголіття і здоровя..
Відповісти
КГБ всіх неугодних в псіхушки відправляло... тепер МП відправляє.
Відповісти
ого,- малограмотна нікчема, дуже сумніваюся що вмієш читати .
Відповісти
У Данильчука в голові замість мозгів мабуть опилки. Цього придурка потрібно було притягувати до кримінальної відповідальності за напади на УМВС та СБУ. А також за рекет після революції гідності в 2014 році. Хоча я є прихожанином Київського Патріархату, я не підтримую таких методів розширення впливу нашої церкви. Все потрібно робити юридично правильним шляхом, а не насильницьким захватом. А Данильчук за цей заклик має бути притягнутий до відповідальності.
Відповісти
Хай там який Павло Данильчук, але його коментують! І то активно. В ці непевні часи якшо порядку не робити, буде знову януковство розведено. І не в останню чергу завдяки москальським попам, про яких ми чули, що ненавидять АТОвців і майже все українське... Ну то давайте їх далі терпіти чи що?? Грати з вогнем? Храми забирати ніхто не буде, храми залишаться у громадах, але звідти мають вийти воші московські в рясах, а зайти чисті і чесні українські священники. Московські попи кудахтають, що то їх храми, їх годувальниці, потоки бабла! і навіть не уявляють, що храм може належати громаді, яка власне його і фінансувала тяжко та довго. Громада чи її представники - депутати цілком може попросити москво-попів піти десь далеко. Це адекватна політика і ніяке не розпалювання ворожнечі... як вони підуть - ворожнечі одразу поменшає. Нам не потрібні московські воші ані їх гниди у найбандерівському місті Української держави!
Нам ще на зачистку Доннецька треба буде мобілізуватись, а ті попи підсиратимуть всі добрі починяння, каламуть у думках людей робитимуть і потім кудахтатимуть, щоб їм держава не пхала носа в церкву.
Відповісти
максимум, куди тебе можна мобілізувати, це на зачистку льохів. і те не впораєшся
Відповісти
Це моральний урод - коли страшно воно сцить - коли гуртом воно сміливе, коли кажуть зять - воно на задніх лапах, я б його придушив власними мозолистими справжніми українськими руками ...
Відповісти
В цілому світі існує загальноприйняте правило: лізти до людей з питаннями їх зовнішності, особистого і інтимного життя, смерті і релігії категорично заборонено. Тому рівень в депутата міської ради - закритичний. Можливо, тому, що в його біографії нічого немає. І в душі теж. Крім маленького внутрішнього фюрера. Вести з ним бесіду - це те ж, що бесідувати з банкоматом.
Відповісти
В мене питання: він повний ДИБІЛ? Чи мені здалося.. ..
Данильчук, невже ти на стільки тупе і кончене створіння? Не дай Боже таке вичвориш, людський суд тебе на шмаття на центральній площі просто розірве!!!! Гарантію даю,
Відповісти
Господи нневже тим депутатам нема чим занятись вже до храмів добрались хто куда хоче туда ходить кому яке діло.Ти гроші туда вкладав чи ви привикли все забирати що ви не зробили гади прокляті.
Відповісти
Цікаво запитати у захисників РПЦ,а чи є в кацапіі УПЦ?Перед тим як "гавкати" на мене дайте чесну відповідь,чому ііх там нема..
Відповісти
Green. Нема, бо діє закон, віджати не дадуть, а хочеш побудувати - будуй. Але спочатку зареєструй громаду ніким в світі не визнаної "церкви".
Відповісти
в Росії більш ніж достатньо приходів КП. навіть були пара єпархій. і створили екзархат навіть. жалюгідні циркачі.
Відповісти
Все почалось з розколу. Спочатку церква, потім країна...Кому це потрібно, та до чого приведе...
Іисусъ сказалъ фарисеямъ: Всякое царство, раздѣлившееся само въ себѣ, опустѣетъ, и всякій городъ или домъ, раздѣлившійся самъ въ себѣ, не устоитъ. Матѳ. 20, 25
Читайте Біблію, в ній вся Істина.
Відповісти
Любителі жидівського фолькльору мені уся релігія усіх церков до одного місця. До сраки!!!! Але московським попам нічого робити на українській землі.
Відповісти
І самого тебе до сраки. А краще туди, звідки ти появився на світ. І перебуваючи там, підучи українську мову - якщо ти українець.
Відповісти
Ви - "раби божі". Скільки Мойсей водив жидів по пустелі? А чого він водив? Думай, якщо ти "українець".
Відповісти
може цей ???? хоче ще забрати молитовні будинки в інших релігійних громад
Відповісти
Схаменіться! Це все вже було в 1917 а в нас у 1939 тому тепер так живемо.Новий виток історії на старий лад а як же ,,розділяй і володарюй".Самі агресивні писаки куди ходять, хотілося б знати. на Волині більше 60 конфесій, дайте спокій церквам не гнівіть Бога, не наражайте своїх нащадків на гнів Божий. Вже все було:дзвони скидали, храми закривали, священників вивозили що з цього вийшло бачимо.Досить ходити па граблях! ГОСПОДИ, збережи нашу Україну і нас врозуми!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні