У Вараші з’явиться перший торгово-розважальний центр - Orange Plaza*

0
6
У Вараші з’явиться перший торгово-розважальний центр - Orange Plaza*
Місто енергетиків Вараш (у минулому – Кузнецовськ) з нетерпінням чекає на відкриття першого торгово-розважального центру з яскравою та соковитою назвою Orange Plaza.

Це саме те, чого так бракувало місцевим мешканцям, які долають більше сотні кілометрів до Луцька чи Рівного у пошуках розваг чи брендових магазинів, - пише Перший.

Забудовники ТРЦ Orange Plaza обіцяють чотири поверхи неймовірних вражень та емоцій від шопінгу, відпочинку та активного дозвілля!


ЗАРПЛАТИ ВИСОКІ, А ВИТРАЧАТИ ЇХ НІДЕ

Загалом у Вараші проживає більше 40 тисяч людей. Майже половина населення є робітниками Рівненської АЕС, де, як відомо, пристойна заробітна плата. До речі, за офіційною інформацією, рівень доходів у Вараші є одним із найбільших в Україні.

«Вараш славиться атомною електростанцією, у нас багате місто, рівень зарплат високий, однак, де витратити зароблені гроші – проблема», - розповідає місцева мешканка Олена Черненко.

На жаль, у Вараші справді немає жодного розважального центру, тому за враженнями від переглянутого фільму, вечірок, дискотек, дитячих атракціонів варашани їдуть до Луцька або Рівного. Подібна ситуація і з магазинами, - якщо купити продукти ще можливо, то придбати одяг чи взуття, окрім ринку, ніде.

«Але ж хочеться купувати речі не на базарі, а в цивілізованих бутиках, де не холодно і сервіс кращий», - каже Олена.

ORANGE PLAZA – ТЕ, НА ЩО ТАК ДОВГО ЧЕКАЛИ У ВАРАШІ

Подарувати омріяний торгово-розважальний центр мешканцям Вараша прийняла рішення фірма «ВДК Компані». Місце розташування Orange Plaza зручне не лише для місцевих мешканців, а й вигідне для майбутніх інвесторів, які вже сьогодні можуть купувати та орендувати площі у престижному ТРЦ Orange Plaza.

Будують торговий комплекс у самому центрі Вараша, на майдані Незалежності. Поблизу – міська рада, палац культури, парк відпочинку, дитячий майданчик. Усі концерти та розважальні заходи, що відбуваються у місті, минають на центральній площі, поруч із ТРЦ. Загалом із будь-якої кінцевої точки Варашу до майдану Незалежності можна дістатися пішки усього за 15 -20 хвилин.

Яким буде торгово-розважальний центр Orange Plaza, поступово стає зрозуміло у ході будівництва. Наразі та території майбутнього ТРЦ активно ведуться загальнобудівельні роботи. Уже височіє три поверхи будівлі, вимальовується майбутня тераса.

Директор фірми-забудовника «ВДК Компані» Андрій Павлюк каже, що вже за рік Вараш святкуватиме офіційне відкриття ТРЦ Orange Plaza.


ORANGE PLAZA – МІСЦЕ ВДАЛИХ ПОКУПОК ТА ЦІКАВИХ РОЗВАГ

Загальна площа торгово-розважального центру Orange Plaza – 9000 квадратних метрів.

На чотирьох поверхах Orange Plaza кожен відвідувач знайде те, що шукає – і розваги до душі, і шопінг, і відпочинок.

Покупки. Окрім супермаркету «Колібріс» на першому поверсі ТРЦ буде ще багато магазинчиків та фірмових бутиків, зокрема, з одягом, в тому числі дитячим, взуттям, галантереєю, косметикою та ювелірними виробами, продаватиметься і побутова техніка.

Розваги. У підвальному приміщенні запланована територія для нічного клубу та боулінгу. На третьому поверсі - кінотеатр, а ще - дитяча зона з різноманітними батутами, лабіринтами, ігровими кімнатами, де за дітьми зможуть приглянути аніматори, зайнявши малечу малюванням, конструюванням, іграми, поки їхні батьки робитимуть покупки чи наводитимуть красу у салоні.

Фуд-зона.Orange Plaza стане місцем відпочинку справжніх гурманів! Тут планують відкрити справжню кондитерську. А ще родзинкою центру стане ресторан з відкритою літньою терасою, звідки видно неймовірні краєвиди центральної частини міста.


СТВОРИ СВІЙ БІЗНЕС З ORANGE PLAZA


За словами директора фірми-забудовника «ВДК Компані» Андрія Павлюка, розпочати бізнес саме в Orange Plaza – престижно, адже Вараш є одним із найбагатших міст в Україні в плані доходів його жителів.

Уже зараз в ТРЦ можна придбати або ж орендувати торгові місця площею від 4 до 1000 квадрометрів.

За детальною інформацією звертайсь за тел. (063) 223-04-04, (068) 010-04-04,

електронна адреса: orangeplaza01@gmail.com
Теги: вараш
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні