--> «Ми готові до зими», - директор «Луцькспецкомунтрансу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми готові до зими», - директор «Луцькспецкомунтрансу»

1
-4
«Ми готові до зими», - директор «Луцькспецкомунтрансу»
Керівник "Луцькспецкомунтрансу" Валерій Кузьмич розповів, що підприємство готове до осінньо-зимового періоду.

Керівник підприємства "Луцькспецкомунтранс" Валерій Кузьмич зауважив, що проведено необхідну підготовчу роботу до осінньо-зимового періоду. За його словами, у зимовий період для прибирання снігу підприємство має 18 одиниць спеціалізованої техніки. Заготовили тисячу тон піщано-соляної та 500 тон щебенево-соляної.

Також придбали 900 тон солі, яку незабаром мають доставити на склад, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Валерій Кузьмич розповів, що на зиму заготовлять більше трьох тисяч тон сумішей для посипання доріг та тротуарів. Минулого року підготували сім тисяч тон, але весь об'єм так і не використали.

Директор "Луцькспецкомунтрансу" зауважив, що вони готові уже завтра, якщо випаде сніг, виїжджати і чистити та посипати вулиці.

Також він додав, що цьогоріч підприємство за власні кошти придбало один сміттєвоз. Однак, попросив у депутатів сприяння у виділені коштів на придбання ще одного такого транспортного засобу.

Валерій Кузьмич наголосив, що у перспективі варто було б розглянути питання про будівництво підземних сміттєвих майданчиків. За його словами, це зняло б проблему засмічення території і протистояння між людьми, які совають контейнери для збору сміття з одного місця на друге.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та де ж готові, коли нема кому робити? За тринадцять хвилин перед цією статтею - інша, про звільнення працівників. Де логіка?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні