Луцький зоопарк відгуляв Свято гарбуза

0
4
Луцький зоопарк відгуляв Свято гарбуза
У Луцькому зоопарку відбулося Свято гарбуза.

Фото опублікували на сторінці Луцького зоопарку у Facebook.

«Погода виявилася до нас прихильною. Тож відвідувачів, охочих долучитися до розваг і частування, було чимало. Маємо сподівання, що це дійство, яке відбувається у нас другий рік поспіль, стане традиційним. А для тих, хто прийшов учора, ми підготували і смаколики (гарбузову кашу, чай і сік), і розіграш подарунків для найменших, і показову годівлю тварин (причому із можливістю самим дітлахам приготувати «страву»), й особливе малювання. А ще – шоу мильних бульбашок!", - йдеться у дописі.

"Осінній майстер-клас запропонували нашим гостям митці зі студії Чарівний пензлик . Тому малювати тим, хто захотів на годину стати художником, довелося картоплинами, розрізаними і змоченими у фарбі. А тих, хто волів активний відпочинок, до розваг запросили посіпаки, які прибули до нас зі Карамболь Студія свята. Танці, конкурси і чимало корисної інформації – так минав час у товаристві жовто-синіх мультяшних героїв.

Чимале захоплення викликало і шоу мильних бульбашок від Art Project. Вони завітали до нас із новою чудовою програмою, що не залишила байдужим нікого з відвідувачів.

А показова годівля учора різнилася від таких же дійств, що проходили у нас раніше. Адже нині наші відвідувачі самі стали майстер-шефами і готували для мешканців зоопарку (щоправда, з підказками і під пильним поглядом працівників)", - пишуть "зоопарківці".

У дописі зазначається, що смаколиками з гарбуза пригощали усіх охочих. А з нагоди такого дійства працівники зоопарку стали "кухарями".

"Професіонали у роботі і тут виявилися на висоті. Їхню гарбузову кашу із задоволенням куштували і дорослі, і малеча. А от охочим втамувати спрагу пропонували і запашний час, і соки: гарбузово-апельсиновий, гарбузово-банановий і гарбузово-лимонний.

Ну і як же без подарунків! Їх отримали на згадку чимало дітлахів. А спогади у світлинах допоможе зберегти облашована для відвідувачів фотозона, яка користувалася неаби-якою увагою гостей!", - пиш

"Отож, наші відвідувачі вкотре переконалися (а Олег Міткевич зазнімкував), що Луцький зоопарк – місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста! А знаєте, чому? Бо кожен із наших працівників віддає роботі не лише час, руки та розум, а й часточку душі.

І для того, щоб Свято гарбуза запам’яталося кожному, свою частку в нього так чи інакше вніс кожен із колективу нашого куомунального підприємства. А це – майже 50 працівників, які трудяться для того, аби у нас було затишно та гарно і тваринам, які тут живуть, і Вам, наші дорогі гості!!!» - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні