На Волині відремонтують «фронтову» дорогу

0
2
На Волині відремонтують «фронтову» дорогу
Мешканці села Колодниця, що на Волині, просять владу владнати питання щодо проведення ремонту дороги Ковель-Колодниця та належного забезпечення транспортного сполучення.

Про це говорили на черговій 17-й сесії Ковельської районної ради, - пише "Про Ковель".

Нагадаємо, у 2016 році на ремонт дороги Ковель-Колодниця було виділено 600 тисяч гривень. Жителі села неодноразово нарікали на недобросовісну роботу будівельної фірми, яка неякісно виконала ремонт дороги.

За словами селян, траса стала непридатною для руху транспорту. Вони жартома називають її «фронтовою». На погано проведений ремонт скаржиться й перевізник маршрутки, яка до Колодниці тепер потрапляє зі сторони Білина. Тим самим, проїжджає з Ковеля не 4 кілометри, а всі – 16.

«Автобус почав курсувати не в Колодницю, а в Білин через Колодницю. І щоб доїхати з Ковеля в село, потрібно проїхати не 4, а всі - 16 кілометрів, і відповідно заплатити 7 гривень. Але й з цим можна було змиритися, якби не постійні приниження шофером пасажирів. А недавно було ним озвучено, що проїзд ще подорожчає і буде вже коштувати 9 гривень. Скажіть, де логіка розумних людей: в Білин - 6 гривень, в Колодницю, яка в два рази ближча до Ковеля, 9 гривень», - кажуть селяни.

За словами депутата Андрія Мигулі, жителі села Колодниця наполегливо просять вирішити їхню проблему, адже в протилежному випадку налаштовані відстоювати свої права навіть радикальними методами. Вони втомилися від людської безвідповідальності.

Депутатський запит Андрія Мигулі був підтриманий більшістю народних обранців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні