У Луцьку хочуть змінити умови розташування тимчасових споруд

1
-6
У Луцьку хочуть змінити умови розташування тимчасових споруд
Антимонопольний комітет буде вносити зміни щодо розташування кіосків у Луцьку.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 жовтня, - повідомляють Волинські Новини.

Жваве обговорення викликало питання розбудови хлібобулочного кіоску на вулиці Конякіна, 96. Як повідомила виконувачка повноважень керівника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис, підприємець звернувся до них із проектом розбудови тимчасової споруди для торгівлі. Вона запевнила, що кіоск після розширення відповідатиме вимогам щодо площі.

Радник першого заступника голови Волинської обласної ради Михайло Щур закликав розробити зміни до проекту рішення про розробку схем щодо розміщення тимчасових споруд у Луцьку, які б стосувалися усіх вулиць міста, а не тільки головних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не хочуть відмінити забудови зелених зон міста...?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні