Через поганий стан довкілля кожних дві години помирає три українці

0
3
Через поганий стан довкілля кожних дві години помирає три українці
За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), через поганий стан довкілля в Україні кожні дві години помирають три людини, повідомив міністр екології і природних ресурсів України Остап Семерак.

Він також повідомив з посиланням на інформацію Всесвітнього економічного форуму, що через забруднену атмосферу Україна втрачає до 15% врожаю, а через корупцію і нестале використання природних ресурсів – до 11% ВВП, - пише Захід.НЕТ.

За його словами, Всесвітній економічний форум помістив Україну на 77 місце зі 144 країн, оцінених під час складання Індексу глобальної конкурентоспроможності, саме через корупцію і нестале використання природних ресурсів.

Міністр також констатував, що питання охорони довкілля до цього часу в Україні не є пріоритетними, повідомила прес-служба Мінекології.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні