--> У Луцьку майже не освітлюється «Старе місто» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку майже не освітлюється «Старе місто»

2
0
У Луцьку майже не освітлюється «Старе місто»
Вулиці Братковського, Драгоманова та Глушець, що у Луцьку, потопають в темряві у вечірню пору.

Центр Луцька потонув у темряві. Містяни скаржаться, що деякі вулиці у «Старому місті» практично не освітлюються. Через це, пішоходи ризикують здоров'ям, повертаючись додому ввечері.

Начальник "Луцьксвітла" Валерій Мазін визнає, що ситуація з освітленням тротуарів та пішохідних доріжок не найкраща, проте запевняє вживаються заходи для вирішення проблеми.

ДИВИТИСЯ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН

Та хоч роботи і ведуться, але прогулянка по «Старому місту» освітленими тротуарами - нездійсненна мрія лучан. Користувачі мережі діляться світлинами вулиць, які потопають у темряві.

Тож залишається або відмовитися від вечірніх прогулянок в очікуванні завершення ремонту, або ж придбати кишеньковий ліхтар.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скау більше.... Не тільки старе місто , а все місто. Тільки вечір місто занурюється в мрак. Дороги жахливі, світла на вулицях не має, отоплення по ходу ще нескоро чекати. Доуправлялись керовніки великі.
Відповісти
УКРОПівські кадри у дії. Чим скоріше скинемо УКРОПівське ярмо, тим скоріш місто оживе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні