У Володимирі не працює виборча комісія, бо немає грошей

0
16
У Володимирі не працює виборча комісія, бо немає грошей
Володимир-Волинська районна виборча комісія не оприлюднила інформацію про склад новосформованих дільничних виборчих комісій та уже два дні не працює.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 13 жовтня, Володимир-Волинська районна виборча комісія під час свого засідання сформувала дільничні виборчі комісії у Зарічанській та Оваднівській об’єднаних територіальних громадах. Проте, станом на 15 жовтня, так і не оприлюднила інформації про їх склад.

Доступ до дошки оголошень у приміщенні ТВК закритий і для спостерігачів, і для журналістів, і для виборців, оскільки жодного з членів районної комісії уже другий день поспіль немає на робочому місці, а приміщення ТВК зачинене.

Варто зазначити, що згідно Закону України «Про місцеві вибори», рішення про утворення дільничної виборчої комісії оприлюднюється територіальною виборчою комісією не пізніше наступного дня з дня утворення дільничної виборчої комісії.

Водночас голова Володимир-Волинської районної виборчої комісії Людмила Мишко (ВО «Батьківщина») у телефонній розмові пояснила, що комісія не працює через відсутність коштів на організацію її роботи, а прийнятої постанови не оприлюднили через проблеми з технічним обладнанням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні