Волинь - лідер із використання «теплих кредитів»

1
11
Волинь - лідер із використання «теплих кредитів»
Лучани отримали близько 37 мільйонів гривень, які витратили на утеплення будинків.

Волинська область - лідер із використання "теплих кредитів" по цілій країні, - повідомляє 12 Канал у своєму сюжеті.

Програма стала популярною впродовж останніх декількох років. За її умовами, жителі будинку беруть кредит на його утеплення, встановлення індивідуальних теплових пунктів або ж енергозберігаючих пластикових вікон. В середньому дають кредити на суму близько семисот тисяч гривень.

Більшу частину виплачує держава, решту розподіляють між мешканцями на декілька років. Керівник асоціації ОСББ "Лучани" Юлія Сабатюк запевняє - встановлення індивідуальних теплових пунктів допомагає суттєво зекономити на платі за теплопостачання. А середня температура у квартирах протягом зими - 20 градусів.

ДИВИТИСЯ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН

У Луцьку вже декілька років діє грантова програма НЕФКО для комунальних закладів. За цей час встигли провести ремонт у луцьких лікарнях, садочках та школах. Зокрема у школі №10 встановили пластикові вікна та енергозберігаючі лампочки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
індивідуальний тепловий пункт , який коштує 300 000 грн. Юля успішно встановлює за 700 000 грн. і вся фінансова складова лягає на плечі мешканців, і на бюджет Луцька .Просто Юля" герой" Украйни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні