Волинський театр розкритикували за радянські квитки

6
5
Волинський театр розкритикували за радянські квитки
Волинський драматичний театр імені Тараса Шевченка продає "радянські" квитки на вистави.

Про це пише декан факультету міжнародних відносин СНУ імені Леі Українки Сергій Федонюк на своїй сторінці у Фейсбук.

"Куди білети? В цирк московський? Нєа. На "Енеїду". Кожному глядачеві на початок сезону в руки по нагадуванню про те, хто театр збудував і на десятиліття забезпечив бланками!" - пише він.

"Чи, може, покрадьки друкують собі десь в підвалі, витискуючи твердо високим друком "1 руб. 80 коп.", сором'язливо прикриваючи потім штампіком "20 грн" (це щоб розуміли масштаб цінностей, певно). А вистава у театрі імені Тараса Шевченка- це "театрально-зрелищное предприятие"..." - обурюється освітянин.

Також Сегій запропонував підготувати квитки до вистави "Енеїда" грецькою. "А що, може буде корисно студентам, яким і готують "культпохід". Ну і ціну, звісно, в такому разі, написати в драхмах", - жартома іронізує Сергій Федонюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І сміх,і гріх...
Відповісти
і збудував, і забезпечив. тут можна починати плакатись. давайте запит в управління культури, хай шукають гроші на нові квитки. прошу опублікувати, що вони вам відпишуть. точніше, куди пошлють. нема бабла і не буде.
Відповісти
Союза нет уже больше 25 лет, а билеты и те остались . А что останется после нынешних...?
Відповісти
блін, вам аби всяку єрунду писати.... а хтось пішов в театр, уточнив чого така штука? це квитки філармонії і вони їх продавали на свій концерт. Чого ви пишете шо ні попадя ?

Відповісти
На квитку стоїть мокра печатка драмтеатру, а не філармонії. Нехай дивляться , що штампують.
Відповісти
Знайшли чим попіаритись, тут пів міста совкового, пропоную зрівняти все радянське грейдером, всі будинки зведені при союзі)), давайте зведемо хмарочоси у стилі SKYHAUSE. Але ж це не серйозно, білетики, папірці реформувати, о то пріорітети. Он вже поліція 5 аутлендерів розбили, краще їм кадри допомогли підібрати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні