Швидше, вище, сильніше: спортивну форму лучан перевірять

1
-4
Швидше, вище, сильніше: спортивну форму лучан перевірять
У Луцьку хочуть перевірити фізичну підготовку мешканців міста.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря міської ради.

У мерії створили комісію для перевірки фізичної підготовки населення. До неї увійшли чиновники міської ради та працівники комунального закладу «Спорт для всіх».

Як розповіла директор установи Наталія Назарук, перевірятимуть фізичну форму містян з 17 по 21 жовтня у приміщенні комунального закладу «Атлет», що на вулиці Степана Бандери, 13 (з 16:00 до 18:00) та на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (з 18:00 до 19:00).

Під наглядом медиків та працівників «Спорт для всіх», які мають вищу спортивну освіту, лучани повинні будуть бігати, підтягуватись, віджиматись, присідати, піднімати гирі та стрибати. Усе – згідно нормативів. Також у всіх охочих перевірять співвідношення росту та ваги.

«Основна мета - промоніторити, наскільки лучани є фізично підготовленими, чи вони ведуть здоровий спосіб життя, чи займаються спортом. Ми відразу дамо висновки щодо фізичного стану учасників перевірки і розкажемо їм, де вони можуть займатись непрофесійними видами спорту», - розповіла Наталія Назарук.

З її слів, школярі, студенти та військовослужбовці також пройдуть таку перевірку, але на місці навчання чи служби.

Окрім цього, на сайті «Спорту для всіх» оприлюднять нормативи для жінок і чоловіків, тож кожен зможе самостійно перевірити свою фізичну форму.

«Але ми можемо дати грамотні висновки і навіть порадити, над чим треба попрацювати, які м’язи підкачати», - додає чиновниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте перевіримо ще фізичну підготовку генералів та вищого керівного складу армії та поліції. А особливо їх співвідношення росту і ваги. Як можна судити про фізичний стан області зігнавши тільки фізкультурників? Давайте тоді професійних спортсменів перевіримо на нормативи і будемо самою спортивною нацією в світі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні