Волинські чиновники хочуть збирати податки за гриби

9
-3
Волинські чиновники хочуть збирати податки за гриби
Через несплату податків за гриби страждає бюджет Маневицього району.

Про це говорили на нараді у голови Маневицької РДА у понеділок, 9 жовтня, - пише Район.Маневичі.

Начальник Маневицького відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції Наталія Бідун повідомила, що питання сплати приватними підприємцями Маневицього району податку за заготівлю білих грибів залишається відкритим, в результаті чого бюджет району недоотримує чималі кошти.

За словами Наталії Бідун, за січень - вересень 2017 року до Загального фонду Державного бюджету надійшло більше 49 тисяч гривень. За сезон заготівлі ягід та інших другорядних лісових ресурсів сплачено до бюджету 1170,8 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак скоро введуть податок на кисень,а за вхід до лісу здиратимуть плату.Коли вони "нажруться!Може розкрадати меньше треба?!
Відповісти
Ви їх там садили, щоб побори брати. Нах.. пішли
Відповісти
Бики ви хочете щоб полішуки вимерли з голоду?
Відповісти
А ви краще займіться цими селянами,які маюь по 20 га городу, трактори,комбайни, 70 свиней і сотні голів птиць, корів по 3-4 штуки.Які сидять дома, не працюють,бо доглядають своє господарство,одержуть десятки тисяч прибутків,продаючи свині по 50 кого за кілограм, а продають по 120грн.Не платять ні грн. податку, мало того, справно, одержують субсидії,як малозабезпечені.А діти їх сидять за кордоном,одержують по 15 тисяч доходу. Сидять і чекають пенсії, в мають більшу,ніжя пропрацювавши на заводі 40 років.А ми гнемо спину на німецькому заводі тплатимо по 2000 податку на таких хитрих людей.Чого ви не накладаєте податок на їх прибутки. Це павильно.Скажете ,а вони важко працюють, а ми? Ми,що ні.Ми змушені працювати і платити на на них податки.А ви їм пільг ще аєте.За що? Вони живуть воьотно і сіються з нас дурних.
Відповісти
А ти візьми і попрацюй. Поймеш що це за гроші
Відповісти
Ви хоч знаєте що таке 20 га. поля ? А трактори і комбайни їм з неба впали ? І хто Вам не дає купити техніку і обробляти орендовану землю ?
Відповісти
А за мухи і миші в хаті не хочутьподаток збирати?
Відповісти
А давайте я вас усіх повбиваю або раз вї..у
Відповісти
а ви приїдьте похуярте саме на 20 га,побачите як легко заробляти гроші,як легко кормити свиней.Тобто податок на збирання грибів це норма,а тримати свиню це злочин
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні