Година блокування дороги біля Ягодина коштує мільйон гривень, - начальник митниці

6
1
Година блокування дороги біля Ягодина коштує мільйон гривень, - начальник митниці
Начальник волинської митниці Віктор Кривіцький зауважив, що розуміє вимоги шахтарів. Але блокування дороги біля Ягодина дає збитків на мільйон гривень.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, гірники Нововолинська та Бужан відмовились спускатись у копальню через невиплату заробітньої плати. Акція протесту нововолинських гірників розпочалася 2-го жовтня.

У понеділок, 9 жовтня, гірники у знак протесту перекрили трасу до митного посту “Ягодин”.

"Вимоги гірників вважаю зрозумілими і справедливими. Юридичну оцінку їхнім діям нехай дають правоохоронці. Але як начальник Волинської митниці, у структурі якої пост «Ягодин» є бюджетоформуючим, хочу звернути увагу політиків та профспілкових діячів вугільної галузі, що за підсумками 9-ти місяців цього року середньоденний показник надходжень Державного бюджету від роботи митниці склав 26,7 млн грн. Тобто, годинне блокування руху товарів трасою коштує державній скарбниці більше мільйона гривень. Нелогічно продукувати збитки, якщо претендуєш на доходи", - написав Кривіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через блокування страждають прості українці ,а не чинуші.які сидять в Києві... нехай Гузь компенсує втрати.
Відповісти
Бачили ми ту роботу, колонами пропускають буси з контрабасом. І камери онлайн не лякають, нічого не бояться. П'ять годин повзли, а в поляків пів години зайняло ( а люди і по 12-13 годин маринуються )
Відповісти
Якби вчасно виплачували б зарплату то не було б таких проблем.Депутатам зарплату не затримують,хоча від них користі як від козла молока
Відповісти
якщо дві неділі не платять, то чого вони далі працюють... як вони можуть жити декілька місяців, не отримуючи зарплати?... це їхні особисті проблеми.
Відповісти
то він щось загнув невже вони митники за годину мільйон крадуть
Відповісти
нехіло начальник митниці краде, аж мільйон в годину)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні