Камінь-Каширський «відгуляв» День міста

0
0
Камінь-Каширський «відгуляв» День міста
Камінь-Каширський відсвяткував День народження.

Перед початком запланованих заходів міська рада провела урочисту сесію.

Учасники фестивалю «Пісня рідної землі» на чолі із міським головою та депутатами міської ради розпочали урочисту ходу із державним прапором з центру міста у міський парк. А там уже зібралися жителі міста і гості, щоб гарно відпочити, - пише Район.Камінь-Каширський.

Після офіційних привітань розпочалась різноманітна і насичена концертна програма.

У парку грав духовий оркестр районного будинку культури, відбувався огляд фольклорних колективів на етнографічних майданчиках.

Також виступив на святі міста переможець фестивалю авторської пісні «Вітрила пригод» камінь-каширець Роман Птачик. Він виконав дві своїх пісні «Присвята перемозі» та «Камінь-Каширський назавжди»

Розважали містян своїми неперевершеними виступами діти, фольклорні колективи району. За традицією привітали на святі молодят.

Тим часом у парку працювали дитячі аніматори, діяла виставка робіт місцевих художників, виставка майстрів народної творчості, виставка квітів, виставка-продаж продукції підприємств міста. Також активно велася торгівля сувенірними виробами, відбувалися показові виступи авіамоделістів, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

Спортсмени змагалися у шахах та шашках, грали у футбол. Проходили розважальні забави з армреслінгу, дартцу, настільного тенісу. Відбувалися показові виступи дзюдоїстів. Усі переможці змагань отримали подарунки від міської ради.

Родзинкою святкування Дня міста став виступ фіналіста шоу «Голос країни» Назара Савко. Після виступу відбулася фотосесія з Назаром.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні