Нововолинські гірники перекрили трасу до «Ягодина»

0
-8
Нововолинські гірники перекрили трасу до «Ягодина»
Гірники з Нововолинська перекрили трасу до митного посту “Ягодин”.

Акцію протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» нововолинські шахтарі розпочали у понеділок, 9 жовтня, - пише «БУГ».

Нагадаємо, гірники Нововолинська та Бужан відмовились спускатись у копальню через невиплату заробітньої плати. Акція протесту нововолинських гірників розпочалася 2-го жовтня.

Раніше повідомлялось, що рішення про перекриття митниці прийняли на нараді голів профспілок працівників вугільної промисловості на чолі з Юрієм Калістратовим та Незалежної профспілки гірників під керівництвом Анатолія Мухомеджанова.

У знак протесту гірники пішою ходою перекрили рух транспорту. Черга вантажівок починається з села Римачі, Любомльського району.
Водії фур не схвалюють акцію протесту шахтарів. Вони переконані, що більш дієвий спосіб вплинути на ситуацію – зустріч із Володимиром Гунчиком. А у разі непорозумінь перейти до більш радикальних методів – заблокувати голову ОДА в адміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні