В Австралії порносайтом керувала поліція

2
0
В Австралії порносайтом керувала поліція
Австралійська поліція вела секретне управління одним із найбільших у світі сайтів із дитячою порнографією, намагаючись вирахувати потенційних педофілів.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Guardian.

Восени 2016 року австралійська поліція вийшла на керівника сайту дитячої порнографії Childs Play Бенжаміна Фолкнера. Його заарештували в США за зґвалтування 4-річної дівчинки. За це він відбуває довічне покарання.

Після арешту поліція взяла сайт під свій контроль і таємно підтримувала його діяльність так, щоб відвідувачі не здогадувалися про зміну.

На сайті було заведено звернення керівника до форумчан один раз на місяць. Таким чином відвідувачі розуміли, що сайт не був розкритий поліцією.

Австралійські поліцейські стали писати пости замість Фолкнера, супроводжуючи їх знімками насильства над дітьми. При цьому поліцейські не порушували австралійське законодавство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Респект австралійцям.Ось так потрібно працювати.
Відповісти
В них за згвалтування 4-річної дівчинки - довічне. А в нас? Трохи взяток, трохи звязків, діло затягнули да й дадуть 3 роки умовно((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні