Україна і МВФ обговорять нову ціну на газ

2
0
Україна і МВФ обговорять нову ціну на газ
Україна намагається домовитися з МВФ щодо нового обрахунку ціни на газ.

За новою формулою можна буде уникнути зростання цін на газ на 15%, пише Кореспондент із посиланням на Reuters.

Україна збирається запропонувати своєму головному кредитору Міжнародному валютному фонду нову формулу розрахунків ціни на газ.

За словами джерела агентства, якщо під час зустрічі у Вашингтоні міністр фінансів України Олександр Данилюк і представники МВФ не домовляться, то Україна матиме два варіанти: перший - виконувати вимоги Фонду. Другий варіант, як сказав співрозмовник агентства, буде "сказати, що ми можемо жити без МВФ", прийняти політичне рішення і не звертати увагу на співпрацю з Фондом.

Відзначається, що за новою формулою, яку українська сторона має намір запропонувати, можна буде уникнути зростання цін на газ на 15%. За даними джерела, відповідно до нової пропозиції, ціни на газ виростуть на 4,8% в порівнянні з 17,6%, чого потребує існуюча система.

Як зазначалося, Україна і Міжнародний валютний фонд обговорять ціноутворення на газ для населення наступного тижня у Вашингтоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дістали вже тими зростаннями цін.Таке враження що влаштували змагання ,хто швидше і більше...Ой дограються вони!
Відповісти
Скільки ще можна над людьми знущатись? До чого тут МВФ і ціна на газ? За кого людей мають? Державні компанії виходять на ринок і купують без всяких МВФ! Весь світ сміється на д Україною за таке, а МВФ завжди каже, що наші люди мало платять... куди ще з нашими зарплатами і пенсіями?! Нехай тоді МВФ дає гроші на пенсію тоді і щось вякає!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні