В ігровій кімнаті луцького «Спорт Лайфу» травмувалася дитина

2
3
В ігровій кімнаті луцького «Спорт Лайфу» травмувалася дитина
5-річний хлопчик травмувався у дитячій кімнаті клубу «Спорт Лайф», а в адміністрації сказали, що дадуть відповідь через місяць.

Про інцидент, який трапився у четвер, 5 жовтня, виданню «Волинь24» розповів батько хлопчика.

«Дружина залишила сина в ігровій кімнаті, коли повернулася – побачила, що в хлопця розсічений лоб, величезна гуля, обличчя в крові, дитина верещить. Ми відразу викликали швидку, а все, чим допомогла адміністрація, порадили написати заяву. У них нібито керівництво в Києві, і через місяць нам дадуть відповідь», – розповів чоловік.

За його словами, за догляд за дитиною «Спорт Лайф» бере окрему плату. Такий абонемент коштує 4,5 тис грн.

«Гроші беруть немалі, а коли зайшла мова про відповідальність – нічого страшного не сталося, витріть лоба, і все. Не показали ліцензію на всі ці гойдалки – поставили, швидше за все, дешеве китайське обладнання. Не пояснили, хто доглядає за дітьми, чи мають вони спеціальну освіту…» – каже батько травмованого хлопця.

На запитання журналістів щодо прикрого випадку, в адміністрації луцького «Спорт Лайфу» пообіцяли передзвонити протягом дня та надати відповіді на всі запитання. Проте жодної реакції з боку спортклубу так і не дочекалися.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ви зразу не поцікавилися, яке обладнання, хто дивитиметься за дітьми.... і платите ви гроші в принципі не за те, щоб за вашими дітьми дивилися (хоча це входить у вартість), а за те, щоб вони мали можливість плавати в басейні, наприклад....
Відповісти
Але ж ви і наводите наклепи на людей! Я була свідком ситуації і в хлопчика взагалі крові не
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні