«Укрпошта» звільнятиме непривітних працівників

6
6
«Укрпошта» звільнятиме непривітних працівників
Керівник «Укрпошти» пообіцяв звільняти непривітних працівників.
Новий менеджмент державного оператора поштового зв’язку – «Укрпошти» – працює над залученням у команду співробітників, які уміють доброзичливо спілкуватися з клієнтами, заявив у четвер, 5 жовтня, виконувач обов’язків генерального директора «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Про це пише ZAXID.NET із посиланням на Укрінформ.

«Для того, щоб просто звільнити некомпетентну людину, потрібно пройти 6 кіл пекла. Ми з юристами розробляємо нормативні документи, де готуємо визначення поняття “хамства”. Ми зацікавлені в залученні співробітників, які посміхатимуться, а всіх, хто не посміхається і грубіянить – звільнимо», – сказав Смілянський.

За його словами, у процесі реформи управління підприємства була розроблена спеціальна програма навчання співробітників.

У штаті «Укрпошти» на сьогодні 36 тисяч листонош, що обслуговують 6,5 мільйонів клієнтів по всій Україні, додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правильно. У всій сфері обслуговування так повинно бути, щоб працювалбагатакі-«я вам і так роблю велике одолженіє ».А ще б такі курси пройти й клієнтам не завадило.
Відповісти
відділення біля Гостинця - залишиться без працівників
Відповісти
Було б непогано ще і залучати працівників , які вміють оперативно працювати з ПК...:))))Бо реально, кожне відвідування Укрпошти це стресс. Сидять там, як мартишки дивляться на ПК і кляцають вказівним пальцем пів години. ..)))
Відповісти
Так на роботу в Укрпошту мало хто хоче йти, оскільки з/п там 2500, а пахати треба ще й клієнти з різними характерами приходять... спробуй 12 один підряд посміхатись і терпляче кожного вислухати...
Відповісти
Оце той началник,хай сам працює за 2500 і посміхається голодний та втомлений до клієнтів.Меніб таку зарплатку,як в нього 100 тисяч і я буду либитись.Скоро на пошту ніхто не піде працювати,будеш сам либитмь олігарх. Я там була,несла тисячі пенсіонерам,чуть не вкрали і не вбили,добре,що вчасно пішла з цього дурдому.Як можна номти десятки тисяч одній,хай валять і получають свої гроші самі пенсіонери-це їх проблеми.21 перший вік надворі.І Горохівському районі вбили поштарку і забрали всі гроші
Відповісти
Галімі робітники відділення на Рівненській,віддали комусь мою посилку...І коли прийшла забирати то вистояла в черзяці а потім ще до мене притензії чому я вимагаю свою посилку!!??
Так її нема..у мене,а в когось є.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні