На Волині колишній голова РДА хоче стати керівником громади

6
2
На Волині колишній голова РДА хоче стати керівником громади
Іваничівська районна організація ВО "Свобода" висунула кандидатом на посаду голови Іваничівської об'єднаної територіальної громади голову районної організації ВО "Свобода", голову районної ради Андрія Бадзюня.

Його кандитатуру запропонував на конференції Почесний громадянин Іваничівщини Леонтій Макаров, - повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

До слова Андрій Бадзюнь після Революції Гідності був головою Іваничівської РДА та згодом очолював Іваничівську районну раду.

"Весь свій досвід і напрацювання використаю для того, щоб Іваничі залишалися діловим, інфраструктурним, освітнім і культурним центром округи на українському Прибужжі. Маю чітке бачення і програму дій, яку спільно з громадою готовий реалізовувати задля соціально-економічного розвитку громади. Це насамперед ‒ створення нових робочих місць, збереження інфраструктури, наповнення бюджету, залучення інвестицій, розвиток освіти та первинної медицини, надання якісних і доступних адміністративних послуг", ‒ зауважив Андрій Бадзюнь.

Загалом конференція висунула ще 25 кандидатів у депутати об'єднаної громади по виборчих округах Іваничівської ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще хтось тій Свободі вірить??? Їх і близько до влади допускати не можна!!!
Відповісти
Це партія неуків і шизофреніків.
Відповісти
А ще алкоголіків, збоченців і нероб! Тільки й знає як кричати і займатись популізмом! За гроші ради піарить свого писка, а верх ідіотизму або благодійності по-бадзюнівськи, було збирання коштів для хворої людини під час цьогорічних днів добросусідства. Рознесли по всіх кишенькових змі "під патронатом бадзюня було організовано збір коштів на ярмарку. Саме андрій бадзюнь ставив ініціатором. Подякуймо бадзюню за зібрані 300 грн, бо то його ідея"! Тьху ти, клоун! Не міг зі своєї кишені дати без збору таку суму? З пристаркуватою ніночкою своєю більше прокучує....пара збоченців. Весь район сміється і переказує в яких місцях їх застукували, ще й добряче під шафе. Стидоба району, а не керівник отг
Відповісти
Дійсно погоджуюсь з попередніми коментами гнати геть "Свободу". Тільки вміють обіцяти і язиком говорити нічого не зробили і не зроблять.Розкажіть де в якому районі щось зроблено при керуванні свободівцями,присвоїти собі чужі заслуги ото да вони уміють.Люди повинні дивитись і дійсно обирати достойних.Не за це стояли хлопці на майдані.
Відповісти
Хочу нагадати попереднім дописувачам,що за "Свободу" проголосувало 25 % виборців району,а писати дурниці від одної особи- це неуцтство та шизофренія і інше що ти там накалякав.Вибори до ОТГ дадуть відповіді на всі питання.
Відповісти
Ну то й видно що ті полішуки навибирали! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні