«Однозначно не рекомендую», - «Ревізор» про луцький ринок

6
-1
«Однозначно не рекомендую», - «Ревізор» про луцький ринок
Експерти програми «Ревізор: магазини» завершили інспектувати Старий ринок Луцька.

Про це повідомляє "ВолиньPost".

Нагадаємо, сьогодні у Луцьку команда програми "Ревізор" перевіряла Центральний ринок міста. Під час інспекції були зачинені кілька продуктових рядів та молочний павільйон.

«100 відсотків «Ревізор» не рекомендує Центральний ринок міста Луцька», - такими словами ведуча Наталя Кудряшова завершила зйомки програми.

Біля приміщення Центрального ринку, де завершувався знімальний процес, зібрались люди. Були й охочі зробити із ведучою селфі. Також її чекали місцеві журналісти, яким обіцяли після завершення зйомок коментарі. Однак, Наталя Кудряшова зазначила, що наразі не може коментувати інспекцію ринку, адже ще немає деяких результатів.

Було й багато тих, хто неочікуваним візитом телевізійників був незадоволений. Лучани обурювались тим, що їх не попередили про зйомки програми. А також запевняли, що наразі така програма не на часі.

Була й бабуся-продавчиня, яке не стримувала себе в гострому слівці та прокляттях в бік «Ревізора».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто така кудряшова. Продавець-касир, яка через коліна пропхалась в адміністрацію і зараз намагається довести що вона все знає в торгівлі.
Ревізор це заказна програма. Всі заклади які отримували позитивний відгук від ревізора, завжди наперед знали про візит цієї програми до себе. Це бізнес по закриттю неугодних конкурентів.
Відповісти
Молоко в пляшках, які бабки назбирали на смітнику, таке смачне.
Відповісти
Несмачне не йди і не пий.
Відповісти
ШОУ.Волиняни хочуть шоу-то отримуйте.Що ці люди хочуть змінити-та нічого.Це їх заробіток,а ви роззявте рота і тіштеся-дурні...
Відповісти
На Старому ринку срач. Хоч показуй ревізору, хоч не показуй
Відповісти
Такого гармидеру і антисанітарії напевно ще треба пошукати у нашому місті!! Всі завжди знали, що там повний жах...Нехай швидше закриють цю канаву!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні