У Луцьку знімальна група «Ревізора» погрожувала розбити телефони журналістам

12
-5
У Луцьку знімальна група «Ревізора» погрожувала розбити телефони журналістам
Знімальна група програми "Ревізор" погрожувала луцьким журналістам розбити телефони.

Нагадаємо, журналісти програми "Ревізор" на Новому каналі приїхали до Луцька у вівторок, 3 жовтня, щоб проінспектувати кілька магазинів. А наступного дня завітали на Старий ринок.

Продавці ринку неодноразово заявляли, що програму приїхали знімати, щоб у підсумку ринок закрили, а також забороняли Новому каналу проводити зйомку.

Одна з продавчинь зазначила, що ведуча просто почала "ритись" під прилавком, а не перевіряти продукти.

Водночас представники програми забороняли проводити зйомку журналістам місцевих ЗМІ та погрожували розбити телефон, якщо вони робитимуть світлини.

"В слєдующій раз розіб'ю", - кричав один з чоловіків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було розбити морди тим всім ревізорішкам!
Відповісти
І камери також, бидло по іншому не розуміє.
Відповісти
Бо приїхала фурія сюди хай в Київ на базар залитить там теж саме робиця. І нехай балакає по Українськи паразитка. А свої наклейки не хай собі на піхву наклеїть отам точно Небезпечно !
Відповісти
Може їм апаратуру побити, приїхали в чуже місто іще вийо. Треба їм машини попалити шоб пішки тікали з луцька!
Відповісти
Вони по різних містах їздять і що - в нас Луцьк окрема держава? А ту клоаку-ринок треба закривати, а продавці-спекулянти самі придумали типу чого приїхали, базар закрити - маячня!!! Як кажуть: на злодії і шапка горить, бо такої срамоти як на тому ринку ніде немає! А якщо на інших таке саме, то що - на них рівнятись? От вона українська натура і тому так і живемо!!! :(
Відповісти
Читаю коменти - геть полішуки подуріли. Звідки бидла в нас цього. Побити, спалити.... Понаїде всяка наволоч і враження про всіх у місті буде як про бидлоту базарну
Відповісти
Це ж для лучан краще, що той ринок розворушили як мурашник! Продають там м"ясо, ковбаси з душком та з опаришами нам же, лучанам! То хоч покупець реально побачить що робиться на і під прилавком і задумається де і в кого краще купувати продукти. А почитавши коменти - здивована, як багато в нас недалеких людей... і в якійсь мірі примітивних ((((
Відповісти
а в там-тамі зіпсовані продукти,в сільпо риба з опаришами і т.д. там краще.???..почитайте новини за ті супермаркети, постійно люди труяться..а чомусь всі тільки говорять за один ринок.
Відповісти
А бачу тут одні таракани, які люблять в гамні жити ,
Відповісти
Ці полішуки які понаїджали і корчать з себе городян нехай їдуть у свої села і там права качають . Зробили з центра міста гадюшник і смітник. Давно пора закрити цей ринок,або перенести на ГПЗ нехай там торгують і дотримуються елементарної культури і чистоти. Кругом стоїть сморід і антисанітарія.
Відповісти
Тільки в тому смороді ніхто не травиться,Як в їхніх супермаркетах .Хай там покажуть , там не краще.А то зробили заказуху.
Відповісти
центр міста - це не територія ринку, і там мають прибирати комунальні служби міста, так само як і зупинка біля ринку, де постійно валяється мусор - це теж не територія ринку, не забувайте про це. а чому не можна просто на цьому місці дотримуватися чистоти, а всі хочуть тільки перенести. Я там постійно скупляюсь і мене всі продукти влаштовують. А прибрати можна - це не є проблема, і привести всю територію до ладу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні